Cum să nu-mi placă, măi?
Nu sunt eu moartă după Led Zeppelin dar nu pot să neg că-s niște legende.
Normal ca imi place, Led Zeppelin sunt printre trupele mele preferate, si una din cele mai bune din istorie.Bonham e zeu la tobe, ca de obicei! Imi plac si Disturbed, dar nu am mai ascultat in ultimul timp, genul de rock pe care il canta ei.
Cui nu-i place? Sunt geniali.
Azi sunt generoasă, vă las şi eu o melodie(pe care probabil o ştiţi, da' mi se rupe): http://www.youtube.com/watch?v=-t0affoV5rI
Led Zeppelin va fi mereu o trupa legendara.Cat despre Disturbed, meh, asa si asa.
De acord cu Bogdanux. Led Zeppelin chiar e o trupă de legendă. Disturbed e o trupă... bunicică, însă nu mă fascinează.
Led Zeppelin zeii antici. Disturbed zeii actuali. Sa nu uitam de System of a down, Godsmack, Behemoth, Arch Enemy, The Agonist, Red Fang etc
Si Disturbed si Led Zeppelin sunt buni dar nu postati asta la categoria religie.
Bineinteles! Este una dintre preferatele mele de la Led Zeppelin, alaturi de Stairway to Heaven, Fool in the rain si Hey, hey what can I do. Cat despre Disturbed, imi plac si ei, in special Indestructible si Asylum.
MihaiDan97 întreabă: