Dumnezeu la CREATIUNE pe langa celelalte a INFIINTAT FAMILIA si SABATUL. Ambele lucruri fiind parasite (in mare) de omenire.
Nu! Dumnezeu spune in Biblie ca cine își mărită fata, bine face iar cel ce nu-și mărită fata face si mai bine.
Pai credeau ca vine Apocalipsa atunci, din cauza ca Isus a spus"vai de cele ce vor da tata in zilele acelea" si oamenilor le era frica sa nu se intample fetelor lor. Dar ei nu au stiut sa citeasca semnele sa vada ca nu atunci era vremea. Caci tot Isus a spus ca trebuie sa se intample multe lucruri si semne pana la acea vreme.
Ceea ce scrie in Biblie este Cuvântul lui Dumnezeu si nu al oamenilor. Biblia continua : "Fiindcă aceste ființe ( femeile) vor avea de suferit (bărbaților) si Eu vreau sa le crut". Iată adevăratul motiv!
Pai atunci nu se mai nastea nimeni si ar fi disparut oamenii, bati campii.
Dumnezeu știa ca oamenii nu vor asculta de Cuvântul Sau. Dar pentru cei ascultători este un sfat binecavantat. Barbatii, chiar si cei care nu sunt creștini, se folosesc de expresia din Biblie si o pun si in practica: " bărbatul va stăpânii peste femeie ".Si asta in sensul rău al cuvântului.
Pai nu prea le iese. Sa fii stapan inseamna sa ai pe cineva sub tine care sa faca ce ii ordoni iar eu nu prea am vazut femei care sa faca ce le ordona barbatii, deci este fals ce zici.
Pai de aici violenta in familie. Care, a crescut in aceasta perioada in timp ce celelalte ( accidente, violuri, furturi, tâlhării etc) au scăzut.
Inca un semn ca nu este vremea respectiva fiindca spune ca in vremurile acelea nelegiurea se va raspandi si va atinge cote nemaivazute.