anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cele 9 profetii incredibile ale anului 2012:

Profetia nr.1: Vor avea loc distrugeri masive in zona San Francisco-Los Angeles-San Diego din SUA.
De asemenea, vor fi afectate masiv si alte zone ale lumii, ca Chile, Australia, Japonia, alaska si
coasta vestica a Europei.

Profetia nr.2: Lumea se afla in pericolul izbucniri unui razboi mondial, mai mare decat al doilea, totul
depinde de deciziie corecte ce ar putea fi loate in timp.

Profetia nr.3: Activitatea solara ar putea ajunge la un nivel care n-a mai fost atinsa niciodata in istoria sa.

Profetia nr.4: Putin va redeveni presedintele si dictatorul rusiei, aceasta tara transformandu-se intr-o
noua Uniune Sovietica.

Profetia nr.5: Vor fi foarte multe cutremure, ca si in anii anteriori, unele din acestea cutremure putand
atinge intensitati incredibil de mari.

Profetia nr.6: Pe 21 decembrie 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci inceputul sfarsitului acestei lumi.Aceasta
perioada de final va dura 3 ani si jumatate.

Profetia nr.7: Pe 7 mai 2012, va aparea pentru prima data Antihristul. Oameni nu vor sti atunci ca acesta e antihristul
Acest lucru va deveni clar un anul 2013 sau in 2014.

Profetia nr.8: Cam in aceeasi perioada a anului viitor, papa Benedict al xvl-lea va muri sau va fi indepartat
asfel profetia Sf.Malachie va deveni adevarata, iar urmatorul papa si ultimul va fi un papa negru.

Profetia nr.9: In japonia, nivelul mare de radiatii va face ca insulele japoneze sa devina de nelocuit. O
multime de oameni vor muri, iar japonia va fi distrusa aproape total.

13 răspunsuri:
| punctul a răspuns:

Bun.

Care fata nu vrea sa moara virgina sa-mi dea un pm.

| MMihai a răspuns:

Cred că multe din aceste profeții sunt aiureli!

| 2Me a răspuns:

Cred sigur ca ceva tot va fi...incepand de la clima la. politica.

| akta a răspuns:

Profetia nr.10 Primele 9 nu se vor adeveri, deoarece au fost scrise sub influenta ierburilor magice.rolling on the floor

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Si de Romania n-ai nimic nasol? sad Basescu e usor diabolic, poate schimba astia constitutia si ramane presedinte?

| hate1t4ll a răspuns:

Neinteresant.

| FucktheSystem a răspuns:

De parcă îmi pasă, aștept nu nerăbdare al 3-lea război mondial, anthiristul și moartea idioților care prezic așa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1 nu ma deranjeaza 2 nu cred lumea e condusa de banii 3 vrajeala cine a trait ca sa stie cum a fost soarelele de acum 5 mld de ani? pana in prezent, 4 vrajeli americane, 5 cutremure sunt mereu e ceva normal da cum nu isi imagineaza uni nebuni, 6 nu va veni nimic americani astia din orice fac banii 7 basme crestine 8 nu dispare mosul ala de acolo 9 ce mult siar dori americani asta viseaza banuiesc vrajeli moderne

| imale a răspuns:

De unde ai scos tu profetiile astea? Ai face bine sa nu crezi toate tampeniile. Au mai fost pana acum multe alte "profetii" de genul asta, si rezultatele se vad.In ce priveste sfarsitul lumii, nu se stie cand va fi, nimeni nu stie decat unul singur : EL.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord cu tine, dar in privinta antihristului nu, si cred sigur ca acela va veni nu neaparat in anul 2012 dar va veni sigur, nu cred ca biblia se inseala in aceeasta privinta

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Antihristul,daca o exista,e urmatorul Papa,daca ar fi sa dam crezare unor astfel de profeti.Dar,la fel ca religia, si ca Biblia, Antihristul e o inventie demna de basme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sniper? da eu? apuc sa culeg via? scrie ceva peacolo?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Te referi daca ai timp sau daca o sa ai ce culege? laughing