Nu exista. Nici eu nu cred in el. Aiureli! Diavolul este personificarea rautatii din oameni.
Şoferul a intuit ceva, dar nu s-a exprimat tocmai bine. Voia să spună: "Există fix aşa cum există şi Dumnezeu".
"si ma teme-am "
Serios?
Mda, si eu consider teza, care spune ca diavolul exista tot atat de mult cat exista si Dumnezeu, credibila.
Eu zic ca este mai bine sa citesti aici:
"Si in cer s-a facut un razboi. Mihail si ingerii lui s-au luptat cu balaurul. Si balaurul cu ingerii lui s-au luptat si ei,
dar n-au putut birui; si locul lor nu li s-a mai gasit in cer. Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui." (Apocalipsa.12:7-9)
Si va continua sa existe cat timp va exista raul pe pamant. Dar ingerii sfinti ne ocrotesc.
Salontanul mi-a dat ignore, si cum stiu ca e super crestin, sunt curioasa de unde cred astia super crestini (nu e singurul) ca vine raul daca diavolul nu exista. Deci, super crestinilor, lamuriti-ma si pe mine. Scurt si la subiect.
Eu ma am bine cu diavolul.Am baut o bere cu el odata.Il ajut sa chinui lumea si sa ii torturez fizic si psihic pe oamenii slabi.Practic sunt posedat.
Cine stie. Ce este sigur e ca au aparut o multime de Cristiani cu ochisoru inocent, care s-au pocait la ateism.
N0name sa-i vegheze!
Eu ascult doar trance, chillout, chillstep, indie-pop, ambient, de'astea misto: http://imgur.com/QiFTxKe N-am mai ascultat o manea de cand a inceput scoala si s-a mutat vecinu.
Asa vrea el sa se ascunda, ca oamenii sa-l invinuiasca pe Dumnezeu pentru atrocitatile pamantului, insa el Satan, mai bine nu devenea un Satan, si ramanea asa cum a fost creat,, un heruvim ocrotitor deosebit de frumos si intelept " dar pentru ca in inima lui s-a nascut dorinta de-a fi mai mare el ca si cel ce l-a creat, si-a hranit mereu mintea, cu aceasta dorinta egoista si a reusit astfel sa devina un,, impotrivitor al lui Dumnezeu, si un calomniator adica un Satan. Citeste Ezechel28:14-18; Apocalipsa 12:7-12.
Http://www.tpu.ro/......isericilor
Se pare ca esti chiar tu, pui mic. Vezi ce ai scris pe topicul asta. Nici tu nu mai stii ce esti.
Ca tot iti place asa mult trance-ul, uite una care imi place si mie. E de anul asta, poate il sti.
https://www.youtube.com/watch?v=4l6JczrScaI. Am citit o serie de romane pe colajul acesta :D