anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cica rugaciunea vindeca deci e o dovada valida pentru zei...

Cam ce sanse sunt ca o persoana sa se vindece de rabie daca sa zicem TOATA planeta se roaga pentru acea persoana? Cam ce sanse sunt sa se vindece FARA tratament DOAR cu rugaciune?

Daca TOTI se roaga zeilor lor pentru persoana X, ce sanse sunt sa se vindece?
Daca Toti se roaga zeului crestin pentru persoana X, ce sanse sunt sa se vindece?

De ce zeul crestin nu vindeca rabia? Multi o ardeti cu "zeul meu a vindecat cancerul pentru X sau Y" dar nici unul nu ziceti "zeul meu a vindecat rabia pentru X sau Y".

De ce un zeu vindeca doar cazurile care au de la sine o sansa de vindecare?

43 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Anual se înregistrează in lume intre 50.000-70.000 de morţi de rabie. Ce sa le mai faca si God, prea multi.

| VannyFeiereisz a răspuns:

Am dat doar un exemplu cu cancerul iar cand vei suferi de rabie ma voi ruga eu pentru tine si vei fi vindecat. Nu te ingrijora.

| ErrorFound a răspuns (pentru Hombre):

Parca era omnipotent, omniprezent si omniscient. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VannyFeiereisz):

Da-mi un singur exemplu de persoana care a fost vindecata de rabie prin rugaciunea facuta catre zeul crestin.

| Inferno a răspuns:

Dumnezeu rezolva probleme pe care le poti rezolva si singur.
Probabilitatea scazuta ca un fenomen sa se intample nu implica "puterile divine" ci doar coincidenta.
Si iti spun eu Gaia ca exista minuni, minuni ce ne fac sa ne vindecam de rabie. Insa nu Dumnezeu este autorul ci Louis Pasteur.

| Hombre a răspuns (pentru ErrorFound):

S-a răzgândeanu, cica el ne-a facut destepti dar noi ne-am prostit.winking

| BlackSulphur a răspuns:

Pentru cei ce cred ca dumnezeu vindeca bolile (Acele vindecari "miraculoase"): De unde stiti ca nu alt zeu ii vindeca? De unde stiti ca nu Loki vine pe Pamant sa-i vindece, doar de dragul sa-i lase mai mult in lumea asta cruda *Points dramatically at the sky*.

| Kalla a răspuns:

Nu intelegi nimic din crestinism. Dumnezeu nu da mura in gura! El ne ilumineaza mintile atunci cand ne rugam si ne spune in inconstientul nostru ce sa facem.El vrea ca noi sa invatam sa avem grija de noi. Iisus a spus: Da-i omului un peste si o sa ii tina de foame toata ziua, invata-l sa pescuiasca si o sa ii tina de foame toata viata.

| milan9 a răspuns:

Prin ea însăşi rugăciunea transmite o energie pozitiva.
Dar pentru a vindeca de rabie e nevoie de ceva mai mult. E nevoie de o minune...

| Mădă0611 a răspuns (pentru Kalla):

Stii sigur ca Iisus a zis aia? Nu de alta, dar le-a dat multora peste si paine, si nu tin minte sa le fi zis cum sa pescuiasca sau cum sa faca paine. thinking

| Dandanache a răspuns (pentru Kalla):

Iar dai citate de pe net si zici ca sunt din Biblie. Si apoi cand iti zice lumea ca esti imatura te superi.

| Kalla a răspuns (pentru Mădă0611):

Chestia cu inmultirea pestilor si sa inveti o persoana sa se descurce singura si pe viitor sunt doua lucruri diferite.Chestia cu pescuitul este ceva pentru noi, un sfat intelept. Iisus cand a inmultit painile si pestii a facut-o pentru ca asa a vrut El.Erau cinci mii de persoane acolo si nu aveauingrediente pentru paine si nu aveau ape pe langa ei asa ca a facut un miracol ca sa ii hraneasca pe toti in parte.

| Kalla a răspuns (pentru Dandanache):

Chiar sunt din Biblie.Crestia asta cu pescuitul chiar a spus-o Iisus.Tu parca esti crestin, ar trebui sa stii si sa nu te iei de mine.Ori stai cu ateii ori stai cu noi.Vad ca tu stai cu un picior intr-o balta si cu celalalt picior in alta balta.

| Dandanache a răspuns (pentru Kalla):

Nu e din Biblie, draga mea. Uite de unde e: http://en.wiktionary.org/......a_lifetime

Sunt crestin, dar nu pot sa iti iau apararea daca gresesti. Si e bine sa fim corectati atunci gresim, pentru ca altfel perseveram in greseli.

| VannyFeiereisz a răspuns:

Si culmea, Timothy Brown, cel care a invins SIDA, spune ca e in viata datorita lui Dumnezeu. Hmm?!

| Mădă0611 a răspuns:

Daca un crestin nu se vindeca, nu e crestin adevarat, dar daca se vindeca un necrestin, care e explicatia?

Sida nu se vindeca prin rugaciuni, ci prin munca unor necredinciosi, ca bolnavii (sau fostii bolnavi) spun ca e de la dumnezeu, nu inseamna ca e asa.

| Hombre a răspuns:

Vindecari miraculoase!? Nu sefe, sistemul de aparare a organismului a invans intrusii. Orice disfunctionalitate a corpului are o cauza, cauza a fost anihilata de "jandarmii" corpului. Miracol e ce spui tu, vorbe.

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

Si tu nimic din realitatea vieti, oameni stiau sa pescuiasca cu mult inaintea lui Isus. Dar tu atat de năsărâmbă esti, trebuia sa-ti spuna Isus sa nu uiti sa mananci si a doua zi?
Invatati, invatati, invatati, a sus Lenin, dupa care Ceausescu a mai pus si el un "invatati" sa fie mai destept. Asa si cu Isus al tau, le spunea omenilor ceea ce ei stiau de fapt.

| Hombre a răspuns (pentru milan9):

"Prin ea însăşi rugăciunea transmite o energie pozitiva."
Ce energie frate, e doar un gand la o stare de fapt acceptata.

anonim_4396

"spune ca e in viata datorita lui Dumnezeu"... asa si?

M-am uitat putin pe net sa vad cine-i acea persoana. N-am citit prea multe dar sa presupunem ca e reala povestea. Realizezi ca acolo este vorba de interventie medicala nu?

Asa ceva nu o poti baga pe seama rugaciunii sau pe religie. Nu poti sa zici dupa ce intervin medicii "hei, e meritul zeului meu". Asta e o nesimtire uriasa din partea ta si a celor care afirmati asa ceva.

Iti mai cer o singura data : poti sa dai exemplu de persoana care a suferit de sida sau de rabie si care a fost vindecata prin rugaciune? O sa fac o completare deoarece vad ca esti incapabila sa intelegi la ce ma refer cand zic "prin rugaciune" : prin rugaciune eu ma refer la partea in care un bolnav NU primeste ajutor medical DELOC si se vindeca DOAR prin rugaciune.

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

".Erau cinci mii de persoane acolo si nu aveauingrediente pentru paine si nu aveau ape pe langa ei asa ca a facut un miracol ca sa ii hraneasca pe toti in parte."
Si cat de plecat cu sorcova trebuie sa fii sa crezi asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kalla):

"Nu intelegi nimic din crestinism"... sa mori tu? Iti stiu religia mai bine decat o stii tu.
"nu da mura in gura"... atunci nu exista "vindecari miraculoase" deci nu e meritul acelui zeu cand cineva se vindeca. In cel mai bun caz e doar o coincidenta. Deci mai pe scurt (si conform afirmatiei tale), rugaciunea NU functioneaza.

"Invata omul sa se roage si o sa moara de foame rugandu-se pentru un peste"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Daca tu nu ai auzit de ele, a cui este vina"... esti "special" din pdv intelectual? Tocmai ti-am cerut sa imi dai UN SINGUR exemplu de persoana care a suferit de rabie si care a fost vindecata DOAR prin rugaciune.

Nu o mai arde inteligent atunci cand nu esti.

| Hombre a răspuns (pentru VannyFeiereisz):

Poate sa spuna ca e si din cauza lui dracu', noi suntem asa tampiti sa nu stim ce e acela un virus? Daca era de la God vindecarea trebuia sa-ti pui intrebarea de ce a creat si virusul, ca doar El spune cu gurita lui;
"Creşteţi şi vă înmulţiţi şi umpleţi pământul şi-l supuneţi; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului, peste toate animalele, peste toate vietăţile ce se mişcă pe pământ şi peste tot pământul!"
Acum si-a luat vorba inapoi, ne da virusi. Sa nu o bagi p'aia cu planul lui Dumnezeu.

| milan9 a răspuns (pentru Hombre):

- Un studiu efectuat de o unversitate de medicină din State şi publicat într-o prestigioasă revistă de medicină a scos în evidenţă puterea rugăciunii.

Printr-un studiu efectuat asupra a două grupe de persoane cu diferite afecţiuni, s-a pus în evidenţă importanţa rugăciunii în felul următor:

- S-a scos din calcul efectul placebo prin faptul că nici un pacient nu a ştiut de acest experiment. În mod secret pentru grupa de pacienţi "A" s-au făcut mai multe rugăciuni pentru vindecare.

- Pentru grupa de pacienţi "B" în schimb, lucrurile au decurs în mod obişnuit, fără ruăgăciuni speciale.

- În urma confruntării rezultatelor s-a putut observa faptul că în cazul grupei de pacienţi "A", gradul proceselor de vindecare a fost copleşitor mai mare decât în celălalt caz, "B".

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru milan9):

1 - Tot ce ai zis acum e BULLSHIT.
2 - Prezinta acel studiu, prezinta numele celor care au efectuat studiul, credibilitatea lor si alte detalii de genul acesta.

Stii tu, detalii cu care vad ca nu sunteti obisnuiti. Nu merge sa zici doar "niste unii".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. 0%
2. 0%
3. 0%
4. 0%
5.Deoarece nu exista.
6. Autosugestia face "minuni".

| VannyFeiereisz a răspuns (pentru anonim_4396):

Http://liviugheorghe.wordpress.com/......-naturala/

Oameni vindecati de Sida prin rugaciune.

| VannyFeiereisz a răspuns (pentru Hombre):

Da, ceea ce a spus El cu gurita Lui face referire la faptul ca ni s-a dat TOTUL prin ISUS, adica impreuna cu El vom domni pe acest pamant. Fiecare traieste dupa cum ii dicteaza inima - in care traieste Dumnezeu sau pe care au pus stapanire demonii. Sa stii ca modul in care necuratul si demonii care il slujesc pun stapanire pe oameni incepe prin a-i convinge pe oameni ca el, necuratul si acolitii lui, nu exista! Apoi, continua cu insinuari serpesti si ganduri care PAR pline de logica, dar care in realitate te intorc impotriva Creatorului. Aminteste-ti ca Lucifer a cazut atunci cand a lasat doar inteligenta sa vorbeasca in el. A lasat doar mintea care l-a facut sa creada ca el este mai puternic decat Dumnezeu si deasupra Lui! Inteligenta fara iubire sau mintea fara inima te indeparteaza de Dumnezeu, pe cand Inima in minte si mintea in Inima te apropie, pentru ca inteligenta plina de Iubire, umilinta si bun simt devine Intelepciune! Iar omul intelept este inspirat de Dumnezeu!

anonim_4396

"vindecati de Sida prin rugaciune"

1 - de ce toti simtiti nevoia sa imi oferiti idiotenii pe post de argumente? Aveti impresia ca nu caut detalii si ca o sa accept ce oferiti doar asa?
2 - NU ti-am citit articolul, am cautat doar persoanele care cica au supravietuit DOAR prin rugaciune dar nu am gasit nimic.

Da-mi numele lor, mie mi-e lene sa citesc toate acele idiotenii.

Incep sa imi pierd rabdarea. Fie ai si prezinti acele persoane fie nu le ai si nu mai tot schimba subiectul si nu mai trage de timp. Deci... ai sau nu exemple de oameni care au fost vindecati de sida si de rabie DOAR PRIN RUGACIUNE? Daca ai, prezinta acele persoane. Daca nu prezinti numele lor, nu ma intereseaza viitorul tau comentariu.