Nu te contrazic, nu cred nici eu prostiile alea insa spune-mi si mie cum ai ajuns la aceasta concluzie.
Iar in ce priveste duhul sfinteniei, dovedit cu putere ca este Fiul lui Dumnezeu, prin invierea mortilor; adica pe Isus Hristos, Domnul nostru, (Rom.1:4)
Si, fara indoiala, mare este taina evlaviei… "Cel ce a fost aratat in trup a fost dovedit neprihanit in Duhul, a fost vazut de ingeri, a fost propovaduit printre Neamuri, a fost crezut in lume, a fost inaltat in slava." (1Tim.3:16)
Iti voi indica capitolul cel mai urat de evrei al unuia dintre cei mai mari profeti ai acestui popor. Isaia capitolul 53. Aici cu cca 800 de ani inainte de eveniment este descris in amanunt venirea lui Isus Hristos, cine ESTE si ce face. Pentru autenticitate citeste despre manuscrisele de la Marea Moarta.
Isus este'' adevarata lumina'' care lumineaza orice om, venind din lume-Ioan1, 9.
Dumnezeu e doar unul, Dumnezeu si Isus, adica doi + Holy Spirit. Sau trei. Adica Isus e uneori Dzeu si Dzeu e mai mereu Sfantul Duh, deci sunt 3 dar uneori 2 sau 1. Intelegi?
Nu cred ca a existat vreodata acest personaj inventat de pavel care s-a inspirat din vechiul testament, nici un martor ocular nu a scris un cuvant si doar inventi mistice, crestinismul sa raspandit prin sabie in toata lumea si de aia e numarul 1
Isus este fiul lui Dumnezeu care si-a dat viata pentru noi. Ceva neclar?
Unul din multime.Cum este luat in romaneste Ion de prost, asa a fost Isus unul din evreii de rind.
El este fiul lui Dumnezeu, tu esti fiul lui Dumnezeu, deci poti considera ca este fratele tau mai mare.