Prostii in general daca ar tacea sin gura nu ar nu sti numeni ca sint prosti.
Pai cum raspindeau evreii povestea cu Isus ca evreii nici nu o cunosc?
Te ai intrebat vreodata, daca spui adevarul sau minit fara rusine?
Mint cu ce? Scuza-ma dar inainte sa comentezi la adresa altora, adica la persoane ar fi mai bine sa controlezi ceea ce spui si apoi sa comentezi, desigur fara prosti fara alte jigniri.Eu nu te reclam asa cum fac unia pe aici atunci cind nu le place ce le scriu dar ar fi frumos sa te inveti sa te porti, apoi mai intri pe aici si mai discutam bine? Si sa iti raspund totusi la balaria ce ai comentato, te intreb eu acum Marcu ce era? era cumva albanez? dar Matei era ce era, spaniol, englez ce era? Uite spune tu ce erau acesti oameni care au scris noul testament.Deci se pare ca tu ar fi trebuie sa taci, sau macar sa comentezi direct la intrebare nu la ce raspuns dau eu.Veziti de balariile tale si lasa-i pe altii in pace.Cartea asta numita biblia la care eu am comentat este a evreilor nu este venita de pe marte.Cei care au scris in ea erau evrei.Moise,Noe,si altii care au mai scris, ma rog care au scris vechiul testemant erau evrei toti.La fel astia 4 apostoli ce au scris noul testament tot evrei erau.Sau cel putin asa stiu eu. Daca cumva gresesc atunci ma poti corecta dar fara prost, fara idioteniile tale ca nu sint curios de oameni ca tine.Numai bine si las-o mai usor cu atacul la persoane si jigniri aduse asa fara nici un rost.Intrebi cum au raspinditi biblia? asa cum am aratat mai in raspunsul dat intgrebarii.au plecat care incotro sa faca ce stiu ei sa faca adica sa nu munceasca si sa cistige bani f usor.Acolo in tarile unde sau dus, pentru ca au impinzit toata lumea asta au avut timp sa faca asta.Nici nu trebuia sa te mai bag in seama, dar am zis ca poate e mai bine sa te mai lumineze altii daca tu nu pui mina pe o carte ceva sa citesti.
Citeste te ro intreg mesajul tau sa vezi daac te referi la apostoli sau la evrei ca o lepra care au supt singele taranilor.De ce nu esti corect cu tine.
Eu sint evreu si am vrut doar sa te trezesc sa vezi unde esti.
Eu de obicei nu atac niciodata persoana ci numai mesajul, daca e nevoie il corectez.
Dar ce ai scris tu, e departe de judecata sanatoasa a unui om normal.Verufica ti tu mesajul, si daca nu am dreptate atunci spune mi cam gresit, si sint in stare chiar sa mi cer iertare
Man uite care e problema.Eu am comentat ce am comentat si este parerea mea si pctul meu de vedere. Daca nu iti place atunci nu citi.Nu am venit la tine sa intru si sa te jignesc si asa mai departe.Si eu spun oamenilor in fata ceea ce gindesc, indiferent ca e evreu.roman,ca e mama sau fratele sau cine o fi.Nu stiu ce vrei tu sa spui, sincer nu inteleg ce problema ai. Spune clar ce te deranjeaza.M-ai facut prost si ca mint fara sa imi fie rusine. Explica ce am mintit sa imi fie rusine? Dar clar nu imi scrie mesaje pe care nu le inteleg.Nici nu stiu ce ai vrut sa spui in ultimul mesaj.Ai bagat apostolii, evreii, supt singele taranilor, pai eu nu am zis cau supt ceva ca nu sint vampiri.Eu sint treaza si judec f bine stai tu linistit. Daca esti evreu si tea deranjat faptul ca am spus ce am spus despre evrei sau cum au raspindit ei povestea cu isus ok e treaba ta.Eu am spus ca asa erau. poate so mai fi schimbat astazi desi nu cred asa ceva.Si daca ai ceva ce nu iti convine stiu si eu acum ce vrei, sa ma bati sau ce? Daca eu nu am o judecata santoasa inseamna ca tu vii si il jignesti pe Eminescu, pentru ca el a spus chestii mult mai dure decit ce am zis eu pe aici la adresa evreilor.Asa ca ai grija ce spui.Ce am scris eu nu e departe de absolut nimic.Ti se pare tie credema.Nu e nevoie sa iti ceri nimic, pentru ca nu sint curios de ce ai spus, nici ca sint prost nici ca daca e iti ceri scuzele. Tine scuzele pentru altcineva.De gresit normal ca ai gresit pentru ca ai comentat la adresa mea si nu aio raspuns celui ce a pus intrebarea.Asta odata. Apoi nu doar ca mi-ai scris mie mesaj dar ma si jignesti. Poti spune orice despre Romania sau poporul roman dar nu veni si ma jigni personal, sa ma faci prost si ca judect nesanatos, cu alte cuvinte ca as fi dus cu capul sau ceva de genul asta.Nu te mai obosi sa imi raspunzi ca nu sint curios de ce spui tu la adresa mea sau a ceea ce eu comentez.Si fii atent nu am spus nimic ca mai jignit, nici nu te-am reclamat.Dar daca mai continui asa fii sigur ca o sa te reclam.Numai bine si de alta data raspunde doar direct celui care pune intrebarea daca stii ca nu te poti abtine si jignesti persoanele de pe aici si nu stii sa te porti.