Sigur stii si tu ca \m/ este un semn de la yahoo.Dar, degetele ridicate simbolizeaza coarnele satanei.
Steaua cu 5 colturi(pentagrama) o simbolizaza pe Venus, zeita frumusetii si a iubirii. Oamenii au etichetat-o ca simbol al satanei, asa cum tridentul lui Poseidon este furca diavolului.
Deci, toate semnele satanice sunt inventate de oameni.
Preotii in nici un caz.
Sa-ti spun un lucru: Adevarul vine de la Dumnezeu in timp ce minciuna, vine de la oamenii ignoranti, naivi sau rau voitori. Acesti oameni ( ignoranti, naivi sau cu rea vointa ) au inventat aceste semne care ar reprezenta personajele legendare din infern.
Deci daca arat cele 2 degete nu gresesc cu nimic din punct de vedere religios? maicamea imi face morala sa nu mai arat ca ii dracu si incerc sa o conving ca is inventii.
Din punct de vedere religios, cam gresesti, din punct de vedere rational nu gresesti cu nimic, deoarece Satan, ingerul Lucifer, este un personaj legendar, ca si Zeus.
De ce gresesc daca este o inventia a oamenilor?
Pentru ca si religia este o inventie a oamenilor, si din ounctul lor de vedere gresesti, pentru ca ei cred in satan si in personaje de legenda.
Singurul semn pe care l-ar definii pe diavol este păcatul, ura sau mândria.
Steaua este o invenție a oamenilor. Eu personal am un tricou pe spatele căruia este o stea mare în interiorul unui cerc și nu-l văd pe aghiuță să se țină după mine mai mult ca de obicei.
E o inventie a oamenilor. Trebuie sa ne faca sa credem in ceva altfel o sa fie haos asa oameni se tem de ''rau'' si cred tot mai mult in Dumnezeu. Vor sa ne tina sub control.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: