| SymphonyOfDestruction a întrebat:

Cine a inventat semnele sataniste( ma refer la \m/ si la steaua cu 5 colturi). sunt o inventia a preotilor sau a oamenilor sau chiar sunt adevarate? sa raspunda doar "crestinii" ca raspunsul ateu il stiu prea bine.

Răspuns Câştigător
| LoveToHate a răspuns:

Sigur stii si tu ca \m/ este un semn de la yahoo.Dar, degetele ridicate simbolizeaza coarnele satanei.
Steaua cu 5 colturi(pentagrama) o simbolizaza pe Venus, zeita frumusetii si a iubirii. Oamenii au etichetat-o ca simbol al satanei, asa cum tridentul lui Poseidon este furca diavolului.
Deci, toate semnele satanice sunt inventate de oameni.

7 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Preotii in nici un caz.
Sa-ti spun un lucru: Adevarul vine de la Dumnezeu in timp ce minciuna, vine de la oamenii ignoranti, naivi sau rau voitori. Acesti oameni ( ignoranti, naivi sau cu rea vointa ) au inventat aceste semne care ar reprezenta personajele legendare din infern.

| AlexeHellsing a răspuns:

Singurul semn pe care l-ar definii pe diavol este păcatul, ura sau mândria.
Steaua este o invenție a oamenilor. Eu personal am un tricou pe spatele căruia este o stea mare în interiorul unui cerc și nu-l văd pe aghiuță să se țină după mine mai mult ca de obicei.

| SymphonyOfDestruction explică (pentru DyNo):

Deci daca arat cele 2 degete nu gresesc cu nimic din punct de vedere religios? maicamea imi face morala sa nu mai arat ca ii dracu si incerc sa o conving ca is inventii.

| DyNo a răspuns (pentru SymphonyOfDestruction):

Din punct de vedere religios, cam gresesti, din punct de vedere rational nu gresesti cu nimic, deoarece Satan, ingerul Lucifer, este un personaj legendar, ca si Zeus.

| SymphonyOfDestruction explică (pentru DyNo):

De ce gresesc daca este o inventia a oamenilor?

| DyNo a răspuns:

Pentru ca si religia este o inventie a oamenilor, si din ounctul lor de vedere gresesti, pentru ca ei cred in satan si in personaje de legenda.

| Prototypul a răspuns:

E o inventie a oamenilor. Trebuie sa ne faca sa credem in ceva altfel o sa fie haos asa oameni se tem de ''rau'' si cred tot mai mult in Dumnezeu. Vor sa ne tina sub control.