Daca ceea ce spune @Woodenpints ti se pare amuzant, asta spune multe lucruri despre tine.
Doamna Ema ca este singura persoana care atunci cand face sex gandeste si nu lasa ca sexu sa decurca de la sine.Nu o spun sub forma de ironie este raspunsul ei la o intrebare anterioara.
Ema vad ca multe intrebari sunt sterse asa ca nu am cum sa dau copy paste,intrebarea era ceva de genu daca pocaitii fac sex oral si anal.Iar raspunsul tau a fost ca tu si daca ai fi ateista si tot nu ai face ceva asa scarbos, deci sexu e scarbos? Un om care gandeste cand face sex eu nu il vad avand si bune rezultate, sexu il simti si te aduce acolo unde nici nu te gandesti, nu? Pe tine nu tea dus?
Ema, dar tu de ce nu te duci la T/A cu avatarul ala? ca pe langa faptul ca e foarte comic, mai are si efect laxativ ca de fiecare data cand il vad ma duc la buda.
Ema, oi fi eu nesimtit, dar nu sunt prost, sa ma las manipulat, cum te lasi tu.eu vreau doar sa imi bat putin joc de tine, atat tot, nu trebuia sa te afli si tu din discutie...
Spune-mi, de cine ma las eu manipulata?
Cat de mult imi place cand ema aka marioara aka troll imi da stupid de pe 100 de conturi. tanti daca nu iti convine ca te iau eu la misto, esti oricand libera sa pleci, sa nu mai auzim de tine, si nici sa nu iti mai vedem avatarul, ca ne oripileaza...
@Francesca89. stai linistita, este normal. raspunsurile Emei au efect laxativ.
Salut. Sfantu Petru aici. Daca nu incetati, va desfiintez rubrica. Hai Doamne ajuta.
Eu il ador pe Woodenpints e bunoc sper ca e la fel de dotat ca si calutul de la avatarul lui
Doamna Ema pentru ca mi a dat raspunsuri care m au ajutat si asa mai departe.parerea mea
Bineinteles ca Woodenpints,care ne amuza,Ema ne enerveaza!
Acuma,Woodenpints nu raspunde pentru puncte,pe cand Ema este foarte atrasa de funde!
Woodenpints e tare oricand, apropo nu ti se pare ca multe dintre raspunsurile Emei sunt cam..."copy/paste"
Pe cand Woodenpints este original mereu!
Acest comentariu s-a realizat pe melodia I Belivede la Hammerfall, albumul Glory to the Brave(1997)!
Ema nu crezi ca ai cam "atacat" niste useri,asta este frumos, corect?
FucktheSystem cine putea sa uite de tine draguto? Poate ca nu stiai dar eu te admir foarte mult de vreo...let me think, poate 10 secunde,
Oricum raspunsul este logic!
Iar acest raspuns a fost formulat pe melodia Hammerfall:Steel Meets Steel, de pe albumul Glory to the Brave(1997)
Trebuie sa ascult toata discographia Hammerfall!
Sunt mândră de vreo 2, 5 secunde că-s admirată de aproximativ 10 secunde.
Woodenpints,AsAsInS nu are voie bere! Cum o rezolvam pe asta? Totusi AsAsInS accepta cu mare placere o coca-cola!
Herma nu e "doamna", e "sora". Asa-si spun adventistii intre ei "frati si surori". La fel cum isi spuneau si comunistii "tovarasi". In fata erau tovarasi si pe la spate se injunghiau. La fel si secta adventistilor, in fata le esti frate si sora si in lipsa te excomunica de nu te vezi.
Herma, "cind ai vorbit tu prea mult?", tu mereu vorbesti prea mult.
Cit o priveste pe profa, ai dat-o-n bara. Ea nu face parada cu ce citeste, a raspuns doar la ce a fost intrebata. Tu pe de alta parte, de cind esti pe site nu faci altceva decit sa ne asasinezi cu citatele tale din carticelele de rugaciuni. Credinta se poarta in suflet, nu trebuie sa ragi ca magarul tot timpul, ca sa vada tot poporul cit esti de credincios.
Cristi202, tare in bine a influentat vietile oamenilor cind s-au comis crime in numele religiei in timpul cruciadelor, a inchizitiei si a penibilelor vinatori de vrajitoare.
Ar trebui sa-ti fie rusine pentru comportamentul asta de manelar prost-crescut!
Vai...dar ma jignesti:O.de parca m-ar durea in cur de ce crezi tu (de fapt...ma cam doare ca de vreo 3 zile sunt cam constipat)
Tu vrei sa pari "cool" ca ti se rupe de toate.Dar asta e o chestie tipica a unui needucat.Las'o tu pe Ema, intoarce-te la Guta!
Si eu te iubesc.:*
frato întreabă: