| OmletteDuFromage a întrebat:

Cine credeti ca este mai tare? Doamna Ema, care ne bombardeaza cu predici, sau Woodenpints care ne bombardeaza cu ironie si amuzament? pun intrebarea la religie ca sa o vada amandoi...(doamna Ema, va rog din tot sufletul sa nu ma parati domnului Catalin, promit ca de acum voi fi baiat cuminte)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Singurii care se amuza la poantele lui Woodenpints sunt cocalarii din grupa lui.

75 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Woodenpints mai bine sa rad decat sa vad cum abereaza niste nebuni debili!

| Damasc a răspuns:

Basescu, ca ne fura in fiecare zi.

| 이벨 a răspuns:

Eu cred ca doamna Ema. E mai matura si stie happy

| ThePoet a răspuns:

Eu as vrea ca ambii sa ne scuteasca de prezenta lor pe acest site.

| thealchemist a răspuns:

Ema vorbeste prea mult iar woodenpints e un idiot care se da destept.

| JajaAliensHere a răspuns:

Ema, bineinteles.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Prima insira niste citate scoase dintr-o carte mai mult sau mai putin "oficiala", tinand cont ca pocaitii au interpretarea lor proprie a Bibliei; al doilea practica blasfemia, fara sa se gandeasca la menajarea sentimentelor celor care, desi sunt credinciosi, nu fac parada de acest fapt. Deci, bravo lor!

| MMihai a răspuns:

Cine este Woodenpints?

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Intrebarea va fi raportata cu siguranta de doamna Ema.

| EmaS a răspuns:

Iar,Ema? Voi nu va potoliti? Vrei amuzament? Ai gresit adresa.Aici este religie! Du-te la T/A.

| OmletteDuFromage explică:

@Snickers o sa o bata popa daca scoate de pe site un copil inocent.

| jadir a răspuns:

Doamna Ema ca este singura persoana care atunci cand face sex gandeste si nu lasa ca sexu sa decurca de la sine.Nu o spun sub forma de ironie este raspunsul ei la o intrebare anterioara.

| CobraLeon a răspuns:

Eu

Ema, dar tu de ce nu te duci la T/A cu avatarul ala? ca pe langa faptul ca e foarte comic, mai are si efect laxativ ca de fiecare data cand il vad ma duc la buda.

| EmaS a răspuns:

Ardnaxur1961
Tin sa te anunt ca singura carte dupa care ma calauzesc, este Biblia. Daca nu stiai ea este ghidul crestinului.Cine doreste sa fie un bun crestin isi calauzeste viata dupa principiile lui Dumnezeu.Eu nu fac parada de acest fapt.Sau tu faci parada cand spui ca esti profesoara si ce carti ai citit? La fel si eu, daca sunt intrebari la care cunosc raspunsul, inseamna ca fac parada? Eu nu am intrat in polemici.Nu am facut reclama unei confesiuni, ci am vorbit despre credinta in Domnul Isus.Multa rautate aveti in voi!

| EmaS a răspuns:

Jadir
Demonstreaza-mi ca ai dreptate.Fa copy-paste la raspunsul acela. Vorbesti in necunostinta de cauza!

| Bogdanux a răspuns:

Woodenpints ca face misto cu kilogramul.

| EmaS a răspuns:

OmletteDuFromage
Esti lipsit de bun simt. Spun doar atat pentru ca sunt bine crescuta.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Ema: Aia e! Ca eu NU fac reclama niciunei confesiuni! Eu prefer sa las omu' sa gandeasca SINGUR si sa aleaga!

| FucktheSystem a răspuns:

Și unde e FuckTheSystem în ecuația asta? Că eu vorbesc ironia fluent.
Oricum, votez pentru fi-miu, că doar l-am crescut atâția ani, a învățat ce știe de la cei mai bunihee hee.
Dar și doamna Ema își are rolul pe aici chiar dacă azi s-a cam supărat de obicei zice lucruri amuzante chiar dacă de multe ori se vor probabil serioase. Dar ce ar fi TPU fără Ema și Woodenpints, ar fi monotonie, n-am văzut doi oameni care să fie așa de diferiți în viața mea și-mi place să-i văd când se contrazic.

| EmaS a răspuns:

Ardnaxur1961
Spune-mi la ce confesiune am facut eu reclama.Chiar daca am primit nenumarate mesaje in privat spunandu-mi cat de mult ma admira pentru credinta mea,pentru curajul de a fi diferita de restul,atunci cand am fost intrebata despre confesiunea din care fac parte,nu am raspuns,pentru ca eu chem oamenii la Domnul Isus,la mantuire.

Spre deosebire de altii, eu nu imi fac reclama mie personal, ci Domnului Isus.Este o diferenta!

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

@Ema: " Tin sa te anunt ca singura carte dupa care ma calauzesc, este Biblia. Daca nu stiai ea este ghidul crestinului.Cine doreste sa fie un bun crestin isi calauzeste viata dupa principiile lui Dumnezeu. " Pai vezi tu pe cartea aia semnat pe undeva " dumnezeu "? Cartea aia putea fi scrisa de un betiv homosexual pedofil. Tu nu ai de unde sa stii.

| MoonLight a răspuns:

Ce ne-am facem pe TPU fara useri cu capul pe umeri? Doamna Ema este unu dintre ei. O respect pe Ema pentru ca este si mai inaintata in ani decat mine si pentru ca poate este de ajutor(am zis poate pentru ca eu nu le am cu religia si nu iau in serios religia) in aceasta categorie.

Ema, oi fi eu nesimtit, dar nu sunt prost, sa ma las manipulat, cum te lasi tu.eu vreau doar sa imi bat putin joc de tine, atat tot, nu trebuia sa te afli si tu din discutie...

| EmaS a răspuns:

Thealchemist
Cand am vorbit eu prea mult?

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Bineinteles ca Woodenpints,care ne amuza,Ema ne enerveaza!
Acuma,Woodenpints nu raspunde pentru puncte,pe cand Ema este foarte atrasa de funde!
Woodenpints e tare oricandlaughing, apropo nu ti se pare ca multe dintre raspunsurile Emei sunt cam..."copy/paste"
Pe cand Woodenpints este original mereu!
Acest comentariu s-a realizat pe melodia I Belivede la Hammerfall, albumul Glory to the Brave(1997)!

Cat de mult imi place cand ema aka marioara aka troll imi da stupid de pe 100 de conturi. tanti daca nu iti convine ca te iau eu la misto, esti oricand libera sa pleci, sa nu mai auzim de tine, si nici sa nu iti mai vedem avatarul, ca ne oripileaza...

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Ema nu crezi ca ai cam "atacat" niste useri,asta este frumos, corect?
FucktheSystem cine putea sa uite de tine draguto? Poate ca nu stiai dar eu te admir foarte mult de vreo...let me think, poate 10 secunde,
Oricum raspunsul este logic!
Iar acest raspuns a fost formulat pe melodia Hammerfall:Steel Meets Steel, de pe albumul Glory to the Brave(1997)
Trebuie sa ascult toata discographia Hammerfalllaughing!

@Ema. tu si cand taci vorbesti prea mult...

| cristi202 a răspuns:

Mai bine o predica, hai, fie si ea proasta, desi eu o cred pe Ema in stare de o predica buna, pentru ca de pe urma unei predici poti invata ceva bun, decit o gluma ironica care poate rani atunci cind este adresata pe oricine care are de-a face cu ea.
@Ucigasuldeprostie:
Poate un betiv homosexual pedofil sa scrie o carte care de-a lungul secolelor, si nu sunt putine - sunt aproape 20 de secole!, sa influenteze si sa schimbe in bine viata a milioane de oameni, incepind de la cei mai simpli pina la cei mai invatati? Asta este semnatura lui Dumnezeu de pe Biblie: orice om care o citeste sincer, cu inima deschisa pentru a afla adevarul, mai devreme sau mai tirziu il va descoperi in ea, si nu oricum, ci acel adevar va produce o schimbare radicala a vietii acelui om. Care carte se mai poate lauda cu asa ceva? Da-mi doar un exemplu!