Arsenie Boca a nimerit in locul potrivit si in momentul potrivit. Ce a spus el au spus si multe milioane de calugari mai inainte.Stia sa-ti raspunda asa cum iti place sa auzi, desavarsit!
Desigur, a fost promovat de cei rai (paradoxal), care s-au aciuat de el ca plosnitele de trupul lui.Nu a spus nimic mai deosebit, decat pentru necredinciosii vicleni care vor sa se ascunda in spatele vorbelor lui (nu gresite) in scopuri oculte, de jos nivel spiritual.
Oameni isterici, pupatori de moaste, nu stiu cine e individul dar nici macar nu sunt curioasa daca are vreo legatura cu religia pe care o vreau desfiintata definitiv
Nu văd nimic rău în a aprecia un om care a avut niște realizări iar pe lângă faptul că a fost un om fidel credinței sale a fost un artist extrem de talentat și un om cu un caracter excepțional. Oamenii își pot da ușor cu părerea despre un om de care nu știu nimic și asta duce și la opinii de genul de mai sus de unde rezultă că sunt oameni care pot aprecia doar religia unei persoane nu și alte lucruri ceea ce mie mi se pare îngrijorător. Mentalitatea multora lasă de dorit.
Daca stai ca obsedatu' in casa la PC si faci naveta chiosc - acasa nu ai de unde sti!
Mergi la Manastirea Prislop la mormantul preotului Arsenie si afla singur! Vezi ce iti spune mintea, sufletul cat esti acolo!
Sau citeste! Ai citit cartea, biografia lui Arsenie Boca? Acolo gasesti toata viata sa.
Parerile despre parintele Arsenie Boca sunt impartite. Personal, nu am asa evlavie la dansul, iar partea comerciala ce se desfasoara in biserica pe "carca" numelui dansului imi displace totalmente, insa asta nu inseamna ca nu a fost un om mare inaintea lui Dumnezeu.
Deci daca nu stiu cine e Boca inseamna ca sunt obsedat de PC si stau toata ziua in casa..asa deduceri n-am mai vazut de la ultima carte a lui Florin Gheorghita.
Daca mai citeam cartea mai lasam intrebarea asta? Tu ce zici, ce spune deductia logica a unui pupator de moaste ca tine?
Tocmai ce-am fost la Prislop de cateva zile si am simtit un sentiment de scarba totala cand am fost, nevoit de imprejurari, sa pup o cruce care dadea p-afara de microbi.
Daca viitoare voi merge cu un tricou inscriptionat cu definitia efectului Placebo, sa afle si altii cum se produc,, minunile" astea.
Arsenie Boca nu mai e nimic pentru ca a intrat in nefiinta!
Dar a fost un mare legionarcare a acceptat sa lucreze cu securitatea, motiv pentru care securitatea i-a facut publicitate ca sa culeaga prin el cat mai multe informatii spuse de fraierii care se spovedeau.
El este ridicat in slavi atat de continuatorii securitatii cat si de victimile inconstiente dar foarte credincioase.
Se spune ca a fost un om care a trait cuviincios inaintea lui Dumnezeu. Tot respectul pentru aceasta. Dar el acum este mort, nu m.ai poate face nimic pentru nimeni. Romanii sunt creduli si exista multa prostie sa pupi un mort, IIsus insusi a spus ca NU trebuie sa ne inchinam decat lui Dumnezeu.
A avut umanitate in el.Asta nu o mai au multi.A spus vorbe frumoase celor aflati in necaz, a muncit pentru cei care nu puteau munci atunci cand a fost arestat.A iubit mult si i-a iertat si pe cei care l-au otravit.Asta e tot.E o nebunie cum oamenii il iau drept Dumnezeu, dar trebuie respectat. Orice om cu suflet merita respect.Mersul pe apa si teoria relativitatii palesc in fata unui om bun.Acum intre noi, pe cei ai iubi mai mult, pe cineva care ar munci in locul tau daca ai avea piciorul sau mana rupta sau un smardoi care te-ar lasa sa te descurci singur si te-ar umple de teorii?