Corect!
Atunci cand nu sti despre ce este vorba atuncei crezi.
Un exemplu ar fi credinciosii, care necunoscand legile fizici si ce a spus Darwin cred ca Dumnezeu a facut pamantul si pe oameni.
Sunt printre crestini oameni pusi in functii inalte,de conducere,conducatori de tari,parlamentari,Directori, comandanti, etc.
Pot să fie, dar asta nu însemană că sunt inteligenți și Becali e parlamentar și mare creștin...
Asa este.Un om dezinformat e usor de manipulat, usor de condus, usor de pacalit.
Și nu este singurul, majoritatea politicienilor nu prea plesnesc de cultură, mai rar când se găsește unul cu cap, nu prea ai ales domeniul potrivit, dacă ziceai că majoritatea creștinilor ajung filosofi, profesori universitari sau alte meserii care chiar necesită înteligența mai ziceam, dar ai ales tocmia domeniile care necesită prostie și tupeu.
Sunt si profesori universitari, de exemplu cumnata-mea este profesoara in SUA, si este crestina.
Sunt, am zis eu că nu sunt?
Dar sincer m-aș mira să fie majoritari, de fapt ce am observat eu este că în general profesorii sunt atei, mai ales dacă predau materii de real.
Corect.Uite de exemplu pustanii de pe site care cred in evolutionismul lui Darwin, dar nici unul nu i-a citit cartea, si nici nu au cunostinte serioase de biologie.
"Fericiţi cei săraci cu duhul, că a acelora este Împărăţia Cerurilor"
Asa. Cand te ratacesti mergi pe unde iti zice oricine in speranta ca ajungi acasa. Cand nu cunosti drumul orice indicator ti se pare bun.
Anonim693 întreabă: