| OctavianDanielMaria a întrebat:

Cine poate sa construiasca o arca ca a lu Noe? Ca pe timpul lui Noe sa execute lucrarea. Fara ajutor. Sa fie ajutorul care l-a primit Noe. Si atunci o sa cred in zeul iudeu. Sau sa faca vreo minune. Presupun ca se gaseste vreun credincios. Se stie ca daca crezi in zeul iudeu cu toata ''inima'' ta, poti sa faci minuni. Poti chiar sa muti muntii din loc. Chiar Iisus zice asta, ca daca cred in el, o sa faca mai multe minuni decat a facut el.

13 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cine poate? Poate ala care are cunostinte si ceva scule,barci,vase ce se deplaseaza pe ape sau facut de cand lumea.
Nu vad ce te mira,sau ce ti se pare atat de imposibil de facut o barca laughing
Ala nu facuse cine stie ce,facuse de fapt ceva gen un ponton,asta pentru ca el nu putea dirija acea nava,aia plutea asa la intimplare dusa de valuri.
Deci bagi lemne le legi bine unele de altele si alea plutesc,fara ca tu sa fii cine stie ce mare geniu laughing
Probabil tu traiesti la bloc,nu stii nici nu ai vazut in viata ta un cui,nu mai zic sa il si poti folosi,sau un ciocan, asa ca ti se pare f greu sa imposibil de facut anumite lucruri.
Afla ca sunt oamenii care fac multe lucruri, avioane, vapoare, nave spatiale chiar, de nu erau si priceputi am fi ramas si acum in pestera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii pasa nimănui dacă crezi sau nu
Termina cu întrebările penibe

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da, tu "Cine poate sa construiasca o arca ca a lu Noe?".

| relian a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dar ce aia pe timpuri acu mii de ani aveau scule moderne? In RO scuele astea de care spui tu de abia acu in ultimii ani au patruns mai bine.
Oamenii in RO foloseau scule vechi de mii de ani,ma refer pe acasa.
Aia faceau corabii,sau romanii,inaintea lor feniceinii,ce aia aveau scule electrice? Faceau cu mana cu scule manuale,asa cum inca exista si astazi.
Ciocane sunt,banui ca stii cum arata un ciocan laughing vorbesc de ala de bati cuie cu el nu vorbim de altefel de scule laughing
Aia ce slefuiesti lemn,scanduri rindea sau cum ii zice,sunt si acum la magazine.
Cuie la fel, si alte scule, de gaurit, slefuit, taiat etc.
Ala nu facuse barca din metal, sa trebuie aparat de sudura sau mai stiu eu ce.

| relian a răspuns:

Tu ai vazut ca si astazi butoaiele de lemn se fac tot manual? Bine ca scandura este taiata cu scule mecanice, electrice dar restul se fac manual.
Si lucreaza un singur om.Pe vremurile alea sculele alea ce aia le foloseau si tehnologia ce o folsea erau ajunse la maxim, ar fi dat clasa unu de pe vremea aia oricui din ziua de azi.

Pe vremurile alea si metalurgia era mult mai cum sa zic se stiau mult mai multe decat se stie astazi cu toata aparatura ce o avem.

Faceau aia sabii, armuri ce nici acu nu le pot face altii cu scule moderne.
Tot ce stim noi astazi stim de la aia de pe vremurile alea, nu am descoperit noi mai nimic in ziua de azi, poate electricitatea si de aici ce tine de ea, in rest stiau aia ce noi astazi de abia acum redescoperim de la ei.

| relian a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

laughing da ai zis,vezi mai sus, chiar asa ai si spus :fara scule moderne " te citai, daca nu mai stii ce ai scris, cauta, nu is multe raspunsuri si vezi ca asa ai zis.
Vrei sa vezi tu ca cineva poate sa faca o barca ca aia? Nu se baga nimeni sa faca chestii inutile