Ba ai fumat ceva? Tu chiar crezi ca exista iad si rai? Sa fim seriosi. 99, 99%(sa zic) din populatia lumii pacatuieste, deci ar trebui sa mearga in iad nu? Oricum la cat am pacatuit mai departe de iad nu am unde sa merg. =)
Astea is povesti cu cazanu si smoala, mai crezi in Mos Craciun?
In geneza e vorba ca primii oameni au pacatuit si consecinta este moartea. De aceea Creatorul a promis ca va trimite un Mantuitor ca tot cel ce crede in El sa fie viu si sa aiba viata vesnica. predica se bazeaza pe noul testament.
Treaba ta, eu doar mi-am exprimat opinia acum depinde de tine daca vrei sa-i dai o atentie sau nu.
Ce spui tu pute a lipsa de informare!
Acei "Primii oameni" de care zici tu fac parte din mitologia unei religii care NU are notiunea de PACAT nici in zilele noastre, desi functioneaza cu 3000 de ani inainte de inventarea crestinismului pe baza FURTULUI scripturii acelei vechi religii!
Asa ca daca in Religia data de Dumnezeu lui Moise, religie numita MOZAICA, NU exista notiunea de pacat, pai cum se existe pacat intr-o religie care din cauza ca NU a avut niciun Dumnezeu a FURAT scriptura religiei mozaice si te minte pe tine ca exista "pacat" ceva daca ar exista "pacat" cu adevarat atunci furtul (bibliei) si minciuna ar fi un PACAT pe care numai Diavolul isi poate construi o biserica, si iata ca-l avem pe Christos= Lucifer ca si Dumnezeul religiei crestine.
2 Creatorul nu a trimis niciodata un mantuitor care sa va deie voua viata vesnica ci PROROCII au profetit ca va veni un UNS (adica un Messia) in functia de Rege providential Iudeilor, unu care sa-i scape de ocupatia straina si care le va face o tara a lor, asa ca nimic despre viata vesnica si nici despre mantuitor ca uite in Isaia 42:11 Dumnezeu spune CLAR ca el este SINGURUL mantuitor!
3 Noul testament este un text scris de niste cioflingari, adica creaturi amarate, Vechiul Testament este inspirat de Dumnezeu!
Asa ca tu ai de ales intre 3 variante, una este sa ii urmezi pe cioflingarii care sunt oamenii Satanei
2 sa-L urmezi pe Dumnezeu
au 3 Sa-ti urmezi calea ta fara sa te bagi in polemica dintre Satana si Dumnezeu
Psalmul 37:29 :
"Cei drepti vor mosteni pamantul si vor locui pentru totdeauna pe el."
Pentru totdeauna= vesnic.
Valoare zero, in Psalmi este vorba de mai multi "dumnezei" si nici unul din ei NU era Dumnezeul crestinilor, care se deosebeste de alti Dumnezei prin faptul ca e tatic adica are un copil cu o mu-iere, in timp ce niciun alt Dumnezeu nu are copii cu femei!
Asa ca Dumnezeul crestin intra in categoria acelora despre care Biblia mentioneaza asa: Si vazand "fii lui Dumnezeu" ca fetele oamenilor sunt frumoase s-au impreunat cu ele "
Iar faptul ca vorbesti "pe langa" il vedem in realitatea din jur in care vedem ca NIMENI nu a mostenit pamantul si nici nu locuieste pentru intotdeauna pe el" ci absolut toti mor si apoi dispar exact acolo de unde au aparut, adica in nefiinta!
Si eu care credea ca asa se numeste pompa de la bicicleta!
Doar atat e tot rapunsul tau dupa ce te-am facut harcea parcea?
Cata lipsa de informatie.
Biblia a fost inspirata doar RABINILOR de religie mozaica, si asta s-a intamplat cu cca 2000 de ani inainte ca niste sarlatani sa inventeze crestinismul.
2 Nici atunci nu toata scriptura a fost inspirata de Dumnezeu ci doar cele 5 carti ale lui Moise, restul se numesc "scrieri rabinice" pentru ca cuprind cronica istorica a poporului evreu scrisa de rabinii.
3 Aceste "scrieri rabinice" au trebuit sa fie sfintite tot asa cum a fost sfintit si ucigasul Constantin cel Mare, mai clar ca sa intelegi si tu, daca erau inspirate de Dumnezeu NU mai trebuiau sfintite.
4 Noul Testament este scris de niste cioflingari care erau inspirati de Diavoli. asa cum indirect recunoaste Marcu si Luca de ex. in Luca 9:1
Biblia nu are cum sa se implineasca pentru ca deja se vinde gata tiparita, adica gata implinita!
Daca nu exista notiunea de pacat in vechiul testamemt pentru ce aduceau jertafa? Citeste biblia ortodoxa si nu ziare de la colt de strada. Esti tpttal pe langa. Nici n are rost sa discutam