Nu, dar ma rog in fiecare noapte inainte de culcare. Desi todeauna imi fuge mintea la altceva niciodata la rugaciune doar daca ma concentrez foarte bine.
Nu! cateodata imi vine asa.iau biblia si incep sa citesc cate putin.am un sentiment frumos, ma simt mai linistita!
Nu chiar in fiecare zi.
Dar in fiecare seara inainte de culcare imi spun cate 2 rugaciuni.
Încerc să citesc Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, în fiecare zi.
Pai și nu ai învățat cartea aia pana acum? De ce o mai citești dacă știi ce se întâmplă acolo?
Nu, obisnuiam sa citesc insa de ceva vreme nu mai citesc mi-am schimbat filosofia de viata
O carte care te fascinează o poţi reciti de mai multe ori fără să te plictiseşti.
Citirea Bibliei mă ajută să-mi reînprospătez în minte principiile şi sfaturile după care încerc să-mi trăiesc viaţa.
Cartea de rugaciuni este scrisa de oameni, rugaciune este respiratia sufletului deci cum ar veni tu respiri prin plamanii altuia, mai concret, vorbeste cu Dumnezeu simplu tot ce simti tu, nu trebuie sa zici mereu aceeasi rugaciune citita ca la Dumnezeu nu esti ca o masina la care trebuie sa pui mereu benzina, adica sa zicimereu aceleasi lucruri, nu, fi original si spune-i ce simti si El o sa te ajute
Nu, nu citesc cartea de rugaciuni pentru ca nu am nevoie de o carte de rugaciuni.Pot sa ma rog si singur.
anonim_4396 întreabă: