10 răspunsuri:
| ioanionel a răspuns:

Ce nu iti dai tu seama e ca vremea legionarilor a trecut!

| Raquella a răspuns:

Nu poti sa generalizezi.Nu toti penticostalii sunt la fel.

| EmaS a răspuns:

Mai ciudati mi se par ateii! Ei nu cred in Dumnezeu, dar fac totul pentru a-i denigra pe cei ce cred.

| cuvant a răspuns:

Daca te uiti la filme nu aminteste nicaieri ca sunt penticostali ci doar a scris cineva pe youtube acest lucru.
Daca vrei sa vezi cu adevarat ce inseamna aceasta confesiune te invit sa mergi sa vezi de cateva ori si apoi sa iti spui parerea.
Ideea e ca sunt diferiti de ortodocsi si de alte confsiuni dar au modul lor de a trai.
Eu sunt ortodox dar am fost de curiozitate sa vad diferentele si sunt multe concluzii dar nimic atat de negativ cat vrei tu sa arati fara sa fi fost vreodata.
uita-te la asta http://www.youtube.com/watch?v=k0fouEpt6SU

| Danutza27 a răspuns:

Pai ce nu pricepi tu ca vad ca pomenesc si ei acolo de Dumnezeu in legea lor, deci totusi cred in ceva.Am vazut cintind cu armonica si acordeonul sau cu ce au la indemina, poate unde nu se pricep la alte instrumente, Sa ii judec eu nici prin gind ca stii ce se spune "nu judeca ca sa nu fi judecat" ce pot face sa ii pun prin Rugaciunile mele ca sa ii lumineze Bunul Dumnezeu astia mai au o sansa au pus ei cazanul de rufe pe luminare dar au gasit o stricaciune de cazan de la REMAT ruginit si gaurit si tot mai iese lumina afara nu orbecaie ca ateii de aici. Fata de cei de pe aici asa zis "atei" ii prefer pe penticostali ca mai poti schimba o vorba cu ei.

| Bogdanux a răspuns:

Ma rog, nu toti sunt asa.Dar cand vad oameni atat de prosti ca dansul...

http://www.youtube.com/watch?v=ObSOOI-vTXs

Daca ar fi sa ne luam dupa el, pana si doamna Ema ar pacatui. =D

| Adredemesconf a răspuns:

Eu am in cartierul meu o familie de penticostali, si mi se par oameni ok, nu am nici o treaba cu religia lor.Eu stiam de la ei ca nu au voie cu televizor si calculator, la ei e pacat.Si mai stiam si ca la nuntile lor se sta in liniste la masa si se vorbeste, fara muzica, dans si toate cele.E true? laughing Ca eu asa am inteles.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Tiganii aia trebuie dusi in Iad. parerea mea.

| francesca89 a răspuns (pentru Danutza27):

Ma femeie iar vii cu cazanu' tau nenorocit? hai ne obosesti deja...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dau 2 bani pe filmulete alea.