E clar. Imaginatia ta este greu incercata de filmele Sf.
Intreaba producatorul filmului!
Raspunsuri biblice nu vei primi oricum, ar fi un raspuns mult prea bun, pentru o intrebare foarte proasta.
Pai intrebarea ta e prietene imbecila. Habar nu ai pe ce lume traiesti. Inainte de facerea omului(Geneza) Dumnezeu exista si nu se hranea cu nici o rugaciune. Deci Dumnezeu a existat inaintea omului, poate exista si dupa sfarsitul acestuia. Te rog nu mai posta intrebari atat de banale, bazate pe imaginatia producatorilor de la Hollywood.
Nu este fanatism Remus.Ti-am spus Geneza :
1. La început a făcut Dumnezeu cerul şi pământul.
2. Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.
Omul a fost creat in ziua a 5-a creatiei potrivit Bibliei. Tot Biblia mai spune si ca doar 8 oamenii au supravietuit potopului biblic.
E ultima replica, nu am cu cine discuta.
Eu iti relatez fapte atestate si pastrate timp de 2000 de anii. Si tu ce argumente imi dai? Filme cu zei? Pacat! Poti mai mult! Succes si tot respectul!
Exact ce spuneam.Animalele il cunosc pe Dumnezeu mult mai bine decat ateii.altminteri sfantul Francisc de Ansisi, nu tinea o predica pasarilor intr-un copac.iar albinele nu imbracau icoana maicii domnului in ceara ocolind cu acuratete chipul si mainile.mai remus? vei muri negresit.dar ai grija cum traiesti puiule fiindca conteaza indiferent ce esti credincuios, ateu zmeu, paraleu.
Dumnezeu a creat omul de bunăvoie și nu are nevoie de nimic de la oameni. În schimb noi avem nevoie de ajutorul lui.
Mai ateule mai? o sa cresti si sa te miri de tine insuti. Dumnezeu are timp si rabdarea lui e nelimitata.tu ai timp putin.
Ba da puisor,vei creste in desavarsire chiar fara sa vrei,fiindca ai asta in codul genetic, manjit de educatie, autoeducatie, si legea Domnului inscrisa in inima ta, chiar daca o negi pana la sfarsitul zilelor tale si dupa.
Apai cred ca nici dinosaur nu esti, ar fi culmea sa ti nasti din bing-bang si sa nu crezi in doamne-doamne.
kaynmaincallme întreabă: