Poți încerca sa vorbești cu părinții dacă vrea el, însă nu te aștepta la cine știe ce rezultate spectaculoase. O sa bage chestii ca e zi de rugăciune și odihna, chestii cu Dumnezeu și o sa îți dorești sa nu te fi băgat în asa ceva Am cunoscut o familie de adventiști, oameni cumsecade însă nu as fi putut trai cu ei, sunt cam "ciudați"
Nu cred ca mai are rost sa incerci sa le obtii acordul, fiindca de obicei genul acesta de persoane tin foarte mult la aceste obiceiuri si prin urmare, nu il vor lasa sa mearga.
Eh, ce face religia din om. Ce religie, mai bine isi trăiește viata si se distreaza. Spune-le asta parintilor lui.
Din pacate, te lupti cu morile de vant. Nu e cazul sa insisti, pentru ca si el se va simti prost, si tu vei auzi niste argumente asa de fantasmagorice, incat nu vei sti cum sa scapi mai repede din discutie.
Sectantii astia traiesc intr-o lume a lor, sunt bigoti si urasc orice nu are legatura cu obiceiurile lor.
Nu, pentru-ca calci porunca 4, Daca ziua ta o sarbatoreai duminica era alta treaba.
Sectanti? hmnnnn, ce bine se vede aicia cine citeste si cine nu citeste biblia.
Prietene chefurile, distractiile, viciurile, toate acestea vin de la satana, tu daca nu vrei sa fi mantuit nu respecti nimica, iar cel ce doreste mintuirea normal ca pastreaza o distanta fata de cei care umbla in faradelege.
Asa ca daca cauti in biblie, o sa gasesti peste 60 de argumente cu ziua de odihna care trebuie sfintita, iar cine sarbatoreste Simbata bravo lui, pentru ca sarbatoreste sabatul cel lasat de la creatie si cel de dupa Isus.
Ia pune mina pe biblie si descopera cine sunt sectanti!
Ceao ceao
Nu cred sincer astia sunt obsedati de religie sectanti astia ei nu traiesc in lumea asta
apropo la multi ani
Ba baiete....se vede ce paralel esti cu religia.Nici nu ma obosesc sa vad ce ai scris cand am vazut "Isus" si nu "Iisus" cum este corect
Bă, dudă, daca nu merge la petreceri, distracţii, etc. ce vrei să facă? Să stea tot timpul la biserică, in întunericul ăla si in casă? Nu ar mai trebui sa se mai şi distreze?
Ti-am dat tie funda pentu ca raspunsul tau mi s-a parut cel mai potrivit.Pa-pa,mersi.
Vere in biblie scrie Isus nu Iisus, asa ca..., De unde si pina unde deduci tu ca isus e magar in limba romina?
Nu cred asta, eu nu interpretez biblia cum vreau eu.
Arata-mi tu daca : sabat= simbata ok?
Cele 10 porunci sunt bune nu?
Isus e bun nu?
Dumnezeu e bun nu?
Atunci spune-mi tu unde interpretez eu ceva gresit?
Daca legea nu am dat-o eu, legea nu am zis eu sa o respecte doar adventisti, Legea e data atit pentru mine cit si pentru tine, si nu numai, ci pentru toti paminteni.
RAY întreabă: