anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Condoleante celor de la charlie hobo,insa daca au primit avertismente incontinu,ca nimenea nu a venit din prima sa i omoare,de ce continuau sa faca pe marlani,batandusi joc de credinta altora? si de ce bagam toti islamisti in aceeasi oala? Dupa incidentul ala,unei fete turca de la mine din clasa,i se zicea terorista,islamista nebuna,insa nu toti turcii sunt asa,cei mai buni prieteni ai familiei mele, din care face parte si cel mai bun prieten al meu, e o familie de turci.Sunt oameni minunati,mai buni decat uni asa zis crestini prefacuti,si da sunt crestin,insa urasc rautatea si prostia,indiferent daca cel rau sau prost e crestin, islamist, budist etc.ist.De ce atata intoleranta in lume? De ce nu putem sa ignoram ce cred altii,si preferam sa i desconsideram sau sa i dam laoparte? in caz ca e vreun nazi grammar pe aici,nazi hitler e mort deci esi si tu la pensie, vreau sa mi se raspunda, nu sa vad cate virgule am uitat sa pun.

Răspuns Câştigător
| OmulDeStiinta1986 a răspuns:

Ba da. dar au avut curaj si au ales sa moara in picioare decat sa traiasca in genunchi. de asta a fost apreciata redactia si a iesit asa multa lume in strada.

38 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns (pentru Jardelin):

Cine a poruncit? Domnul Isus Christos?
Pai asta nici macar in realitate nu a existat, asa ca se pune intrebarea cum a putut porunci cineva care nu a existat?

| Jardelin a răspuns (pentru Dorugar):

Stii ce este interesant? Ca Iisus Hristos chiar a existat in realitate! Este negata natura sa divina, dar NU este negata de nimeni existenta sa fizica pe pamant. Nici evreii nu o neaga, nici musulmanii si evident, ca altfel nu s-ar putea, nici crestinii. Toti recunosc faptul ca Iisus a trait fizic pe acest pamant, diferentele de opinie apar atunci cand se considera rolul Lui si divnitatea Sa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar noi suntem obligati sa credem ce vreti voi? Poate ca noi suntem niste cre(s)tini, cum vreti voi sa ne ziceti.bravo noua,dar tu fiinta superioara si inteligenta,de ce incerci sa bagi ceva in capetele noastre seci si incuiate? de ce nu ne mai bagi in seama ca nu ai ce sa ne inveti si nici noi pe tine? unde te mananca pe tine in ce vreau eu sau altii sa credem? Apropo boss religia in scoli a castigat,plin de fotografi de grup pe facebook cu mesajul vrem religie, majoritatea au ales, toti pe care i intrebam au ales de buna voie si ne pusi de parinti, voi sunteti doar o minoritate violenta si intoleranta, de maimute(ce nu ati evoluat dein maimute?)care crede ca poate schimba ceva ce nu le convine in mentalitatea celorlalti.Iti zic ceva? Majoritatea alege,iar in cazul acesta, alege pentru sine, voi de ce vreti sa alegeti pentru altii? Sunteti rai, increzuti, snobi si inganfati.Doamne ajua-l.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mai putin omul de stiinta, e chiar de treaba si stie sa isi spuna punctul de vedere fara sa fie increzut sau violent.

Răspuns utilizator avertizat
| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Trebuie sa iubim turcul,budistul, satanistul, idolatrolul, ateul, pe toti... "
Lista nu e completa; mai trebuia criminalul, pedofilul, violatorul... Doar sunt semenii nostri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Insa ei te violeazamte omoara sau iti violeaza coilul in timp ce te violeaza pe tine in timp ce te omoara, dar eu care merg la biserica ce iti fac? te iau si pe tine in carca sa vi cu mine? Du-te si uraste pe cine vrei, pe toti! Dar absolut pe toti! sigur asa vei arata cat de superior esti.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai scris o varza acolo. Cred ca nici tu nu ai inteles bine ce ai vrut sa zici. Se poate, mai sorin? Tu esti baiat destept. Pai ce e cu fraza aia acolo "dar eu care merg la biserica ce iti fac"? N-are nicio legatura. Ti-a zis cineva ceva despre mersul tau la biserica? Nici pomeneala. Tu doar ai vrut sa spui ca trebuie sa iubim pe toti semenii nostri si ai facut o lista acolo (satanistii, idolatrii...), iar eu am mai adaugat cativa. Asta a fost tot. Nimic legat de mersul cuiva la biserica.