Eu propun ca, în loc să dezbatem pe temele Religiei și Științei, să discutăm despre șah. În fond, după raportul meu cu Dumnezeu, aceasta este cea mai mare problemă a mea. Am un frate de mănăstire care, cum intru în meci cu el, șterge cu mine pe jos prin toată trapeza... Niciodată n-am reușit să-l bat la șah și nu știu cum să fac să învăț mai multe tactici decât el. Putem vorbi despre asta... de fapt, atâta timp cât lăsăm la o parte orice discuție pe temă religioasă, eu zic că ne putem face de cap cu orice alt subiect.
Dă-te cu părerea:
https://m.youtube.com/watch?v=ZtLkzg8bFgA
Adevărat sau fals? ...si va trebui sa rescrii definiția din DEX.
Promit că primul lucru pe care-l voi face, în momentul în care voi fi admis ca membru al Academiei Române, va fi de a rescrie definiția din DEX.
Sau putem vorbi de greșeli gramaticale dacă vrei... oricum vrei tu atâta timp cât te face să te consideri la fel de inteligent...
Ai o rubrica de sport si una fe filozofie, poti incerca acolo. Conform dex poti debita doar considerente personale, nu generale sau te crezi vreun nou tip de Guru?
Vasăzică deja ai o noua definiție, ia spune-mi cum sună si eu îți zic ce sanșe ai ca sa rescrii definiția din postura de membru!
Nu... de fapt, mă consider un om simplu, care a pus o întrebare simplă și care chiar se pierde în nerăspunsuri.
Ai dreptate... sunt varză la religie.
Spre fericirea mea excelez în teologie.
Cât despre partea cu cratima... eu zic s-o iei mai ușor cu acuzațiile. Nu uita că toți userii pot intra pe contul tău ca să-ți admire exprimarea de baltă și greșelile gramaticale de „tractorist licențiat"(de la profesorul meu de română).
Bine, acum imaginează-ți că am spus toate acelea doar pentru că am găsit mici greșeli gramaticale și puțină exprimare defectuasă printre răspunsurile tale, mai pe scurt, greșeli pe care le face orice persoană normală. Nu mi se pare corect să șterg cu tine pe jos doar pentru atât, cum nici cu altcineva, de pe acest site sau din-afară, n-aș putea și din anumite motive nici mie nu-mi comvine să fiu numit analfabet pentru eroarea unei singure litere dintr-un cuvânt. Dacă consideri că n-am dreptate, poți să mă contrazici cum crezi tu de cuviință, nu-i nici o problemă.
Și nu dragă Ionut1492, nu mă interesează dacă mi-ai dat ignore, sau pur și simplu nu vei apuca să vezi aceste rânduri... lașii mă plictisesc. Totuși, unele principii mă obligă să intervin când mi se aduc anumite acuzații. Partea cu teologia nu mă prea interesează întrucât teologia este viața mea și cum viața mea e anonimă, ignoranța ta e scuzabilă. Totuși, mă intrigă acuzația de ipocrizie. Nu prietene, nu sunt ipocrit, n-am dat nici un motiv de a poza drept ipocrit și din punctul meu de vedere, strict personal, atribui cu ușurință ipocrizia cuiva care închide forțat dreptul la replică (ignore). Acum e rândul tău. Te-am acuzat de ipocrizie, aștept să-mi spui unde consideri că am fost ipocrit eu. Și da, chiar dacă nu vei găsi nimic, ești liber să încerci.