Pot sa-ti raspund cu o intrebare? De ce sa crezi in mai multi zei falsi si in religii politeiste care cer jertfa scumpa cand poti alege pe Dumnezeu ce este si adevarat si economic si se multumeste si cu putin(o rugaciune mica seara macar).
Cer jertfa scumpa?
Hmm, dusul la Biseria cu cozonaci, pasca, colaci, etc. etc. nu se incadreaza tot la capitolul jertfa? Mie asa mi se pare.
La cativa kilometri de locul unde locuiesc, exista un sat unde preotul le cere enoriasilor sa aduca torturi la Biserica. De unde si pana unde s-a ajuns de la un cozonac la torturi?
Daca ei de exemplu voodoo-isti ei dau o groaza dea bani pe prafulete si ierburi si lucruri si masti si tot cea ce trebuie pentru ritual.
Tot nu mi-ai raspuns la intrebare. Eu nu am intrebat cat cheltuie persoanele de alta religie decat cea crestina.
Eu m-am nascut si am fost botezat de preot ortodox dar oricum eu acum am ales sa practic budismul care e mult mai usor decat crestinismul si te pregateste psihic si educational pentru viitor.Crestinismul ce te invata? Am vazut la stiri oameni batrani care au inconjurat Manastirea de 3 ori in genunchi>>>>asta vi se pare putin.MACAR la Budisti trebuie sa meditezi si sa te pregatesti mental pentru toate zilele.(de exemplu bunica mea ajuta pe toata lumea fara sa astepte ceva in schimb, tine toate posturile si se roaga si totusi fiul ei, respeciv unchiul meu are nevoie de transplant de plamani>>>>>>asa i-o ajutat Dumnezeu.(Si mai sunt multe religii si zei interesanti care nu cer mai nimic)
A fi ateu presupune sa nu crezi intr-o divinitate, deci un crestin nu poate fi ateu.
Nu prea ai logica.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: