| Holiday a întrebat:

Considera crestinii ca un om prost are sanse la mantuire?

Unde "mantuire" inseamna orice crede fiecare crestin ca ar fi cadoul suprem dat de spiridusul lor.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isaia 35:8

| ania a răspuns:

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul lui Fiu, ca ORCINE crede în EL, să nu piară ci să aibă viață veșnică. Ioan 3/16

| Panamax a răspuns (pentru ania):

Primul fiu al Lui Dumnezeu a fost Cain.
Adam era cam neindemanatic, nu a participat la niciun curs de educatie sexuala, nu avea internet, nici macar colegi sau prieteni mai mari.
YHWH a trebuie sa ucida cateva animale sa le ia pielea sa o tabaceasca, sa le faca haine apoi i-a explicat lui Adam cum se foloseste Eva.Cu proba practica.
Cand s-a nascut Cain, Adam a spus:"Am dobândit om de la Dumnezeu"
Cand s-a nascut Abel n-a mai zis nimic.
De ce credeti ca nu a fost pedepsit mai aspru Cain cand l-a ucis pe Abel?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

E pacat sa ei numele lui Iisus si al lui dumnezeu in deradere s-au in gluma.
Cu totii suntem egali in fata lui Dumnezeu, nu conteaza ce fel de om esti prost s-au destept, bogat s-au sarac, slab s-au puternic.

| Holiday explică (pentru ania):

"...ca ORCINE crede în EL, să nu piară ci să aibă viață veșnică"

Cati crestini prosti, cu potential de mantuire, cunosti?

| Holiday explică (pentru anonim_4396):

Ca sa inteleg ce vrei sa spui, da varianta, ca versetul asta, ca multe altele, e tradus diferit in diverse versiuni sau limbi.

| StrongHeart a răspuns:

Eu zic ca ai sanse daca te grabesti

| EcceHomo a răspuns:

Pai și ce înseamnă a fi creștin? Inseamnă a păzi, a păzi poruncile Domnului, după cum scrie in Sfânta Evanghelie după Ioan, nu?
Și ce fac proștii, în general? Poartă grija altora, păzesc.

Nu, e o întrebare capcană.big grin

| DonEduardo a răspuns:

Atat timp cat esti un om bun si crezi in Dumnezeu si in Iisus, da. Vei ajunge in Paradis. Atat timp cat nu crezi in Dumnezeu, totusi, vei arde intr-un lac de foc pe vecie. Si nu, nu cred in vrajeala asta.