Ce vorbesti eu vreau sa-mi fac statuie in fata biserici sa fiu prezent mereu acolo, nu merg in cladiri reci respect pe isus budistul
La biserica merg doar cei care isi bat joc de Isus!
Isus va invata in Predica de pe Munte sa nu mergeti la biserica ci sa va rugati acasa in intimitatea camarutei voastre (vezi Matei 6.5)
De ce nu il ascultati pe Isus?
Cumva din cauza ca va ademeneste Diavolul?
Astea din "evrei" nu sunt cuvintele lui Dumnezeu ci sunt vorbele unor sarlatani care urmeaza legea unui criminal care ii prosteste pe fraieri ca adevarata Lege a lui Dumnezeu este un gunoi!
Chiar nu ti-e rusine sa minti constienta fiind ca ii indepartezi pe oameni de Dumnezeu Creatorul si ii atragi catre "dumnezeul" cu coada care se numeste Lucifer?
Dar se va mai spune si despre unitatea biserici spirituale. Deci vorbesti aiurea.
Na vezi ca imi dai dreptate, desi o zici asa mai mincinos, adica cu jumatate de adevar, pentru ca ai "uitat" sa mentionezi ca si cine adauga!
Deci tinand cont de faptul ca sarlatanul Pavel si cioflingarii sai Ioan Luca Marcu +++ au adaugat si i-au schimbat intelesul si la ceea ce era deja scris in Tanach... iata ca ti-ai dat singura verdictul!
Si anume acela ca ai Iadul deja garantat.
Totul este doar o problema de timp!
Nu religia crestina isi bate joc de voi!
Si anume va pune sa va inchinati lui Lucifer cspunandu-va ca este Dumnezeu!
Mai multe informatii aici:
http://forum-anti-christi.forumers.ro
Nu te-ai saturat sa tot vii cu versete din biblie?
Nu.
Bine,inteleg ca iubesti Biblia dar fii mai originala...
Aceasta sunt eu. Biblia este ghidul meu de viata. Bine, raspunsul trebuia sa sune cam asa: Voi merge la programul de dupa amiaza de la ora 18! Vii si tu?
Ghidul tau de viata e cam vechi, prea vechi.
Dragul meu, doream sa ii deschid ochii acestui domn ca sa vada ca a fi crestin nu inseamna nimic rau. Ma refeream la cei din jurul meu:la locul de munca, in societate, acasa, la biserica. Am 27 de ani de casnicie, trei copii pe care i-am educat cu principii si valori si sunt un model de viata pentru multi, deoarece vin sa le dam sfaturi sau chiar sa consiliez pe unii care trec prin diferite situatii.Fiecare avem modele de viata.Doresc sa scot in evidenta ca nu este nimic rau in a fi crestin, daca esti om in adevaratul sens al cuvantului.Nu am de ce sa ma rusinez!
Sigur esti un model de viata pentru multi crestini, dar nu crezi ca o persoana fara religie este un model mult mai potrivit pentru oameni, tinand cont ca religia a influentat si a manipulat dintotdeauna?
Dar imi aduce satisfactii si implinire!
Ce implinesti? ...iti pierzi timpul vorbind pe un site cu atei si crestini, satisfactie...sigur iti aduce:te certi cu ateii si inveti crestinii, totusi un loc mai bun ar fi la biserica sau in alta parte.
Dragul meu sunt perfect constienta de acest lucru si in repetate randuri am recunoscut ca sunt si atei care traiesc frumos cu principii sanatoase de viata.Insa acest individ tot timpul ma jigneste si umileste de aceea i-am raspuns in acest mod!
Fi sigur ca nu lipsesc de la biserica, numai daca exista motive serioase.Sunt implicata in mai multe actiuni sociale si da, scriu pe TPU pentru ca voi sa nu puteti sa spuneti la judecata de apoi ca nu ati stiut adevarul!