Copii au drepturi, dar cand vine vorba de religie se pare ca nimic nu conteaza, nici logica, nici ratiune nici evaziunea fiscala
Pai bine frate, te-a racolat cu forta, nu puteai sa spui "Nu vreau sa vin"? Sau erai curios?
Acei copii de 1-4 ani veniseră de bună voie, nu? În loc să-i răspunzi la întrebare, că nu te duce capul, tu îl ataci pe cel ce pune întrebarea.
În lumea creştină singurul al copiilor e : "drept pe-aici vă rog"
( G. Carlin )
Eu nici macar nu sunt penticostal.
Daca așa vor părinții să-i educe, cine sunt eu sa ii contrazic? Părinții sa facă din copiii lor ce vor, nu stau eu sa le țin morala.
De asemenea, tu stand aici pe internet si urlând, situația va rămâne aceeași. Când vine vorba de convingeri religioase sau nereligioase, nu poți schimba modul de gândire al unui om decât daca respectivul se arata interesat de asta. Părinții au anumite convingeri pe care ei considera ca este bine sa le ofere copiilor lor de la vârstă aceea frageda de 1 an, la fel cum si tu, daca ai sau daca ai avea copii, i-ai educa sa fie atei(caci bănuiesc ca ești ateu).
Si inca o chestie:tu nu ești revoltat din cauza faptului ca acei copii sunt învățați sa fie religioși.Tu ești revoltat din cauza faptului ca nu sunt învățați sa fie atei.Te doare in cot de copiii aceia in realitate.Îți pasa doar ca nu sunt atei.
Au drepturi direct in anus..Parintii fanatici fac tot ce pot sa isi tina copiii departe de "rautati" si sa considere religia cu care au fost invatati drept cea corecta si adevarata.
Nu exista drepturi in cazul asta.
anonim_4396 întreabă: