| Arcadianul a întrebat:

Copiilor li se baga pe,, gat"religia de la varste fragede!. http://www.youtube.com/watch?v=1Xuyme8J68g Cine urmareste indobitocirea prin frica, a viitoarei generatii?

21 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Un exemplu de astfel de copil ar fi si fata de 15 ani din Bucuresti care a fugit de acasa la o manastire "sa fie mai aproape de Isus", punand pe jar o tara intreaga. Mi-a placut cum biserica s-a grabit sa anunte ca fata nu e la nicio manastire din tara. Au facut ce stiu ei mai bine, adica sa dezinformeze.

| Arcadianul explică (pentru sublime89):

Din nferericire sunt multe exemple de acest gen,dar nu sunt facute public. Acesti popi ipocriti,intotdeauna au căutat si chiar le-au reusit,sa spele cat mai multe creiere,indicandu-le tineretului si plebei, că ceea ce-i,, invata''ei, aceea este calea. De fapt,, calea'' lor duce intotdeauna catre buzunarele lor lungi si incapatoare!

| DracusorImpielitat a răspuns:

La un moment dat devine amuzant sa stai la ora, sa asculti cate aberatii spune profesorul.

| Narcis2007 a răspuns (pentru DracusorImpielitat):

Problema e ca unii chiar cred aberatiile astea

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru Narcis2007):

Stiu, e grav, dar problema lor thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracusorImpielitat):

Corect...si atunci de ce va bagati in problemele altora?laughing

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru anonim_4396):

La ora mea de religie cel putin, chiar nu mai am ce face, temele pentru alte materii le fac in primele zece minute laughing.

| William a răspuns:

Mie mi se pare ca si ateismul le este bagat pe gat copiilor si oamenilor in general. Daca nu esti ateu nu esti smecher, e la fel ca si cu fumatul.

anonim_4396

Interesant...atunci de ce te mai duci la ora de religie?

Sa nu am prea multe absente (mai plec de la unele ore).

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru William):

Nu neaparat, ateismul se sustine pe argumente rationale. In plus, e trist sa fii ateu doar pentru ca toti prietenii tai sunt asa, nu pentru ca asa crezi tu (toti prietenii mei sunt crestini).

anonim_4396

Pai de ce faci ore de religie...din cate stiu eu cei care nu vor sa faca religie pot sa aleaga sa nu faca ora de religie!

La asta te refereai? Si e pe bune, chiar pot sa nu fac ora de religie?

anonim_4396

Asa stiu... daca nu esti ortodox sau catolic

anonim_4396

Dar nu te iei de capul tau ca tu te crezi ateu si n-ai chef sa stai la religie...cred ca trebuie sa vorbesti pe la secretariat sau nu stiu cum se procedeaza

| Arcadianul explică (pentru DracusorImpielitat):

Este foarte simplu! Faci o cerere pentru retragerea de la ora de religie! Informeaza-te : http://profudereligie.blogspot.ro/......ra-de.html

Bun, mersi.

| DracusorImpielitat a răspuns (pentru Arcadianul):

Mersi.

anonim_4396

Npc

| Swan39 a răspuns:

Religia e o metodă foarte bună de manipulare în masă. Nu mă mir că li se bagă copiilor în cap astfel de idei încă de mici, când ei nici nu sunt în stare să judece lucrurile pe cont propriu.