anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

"Costurile pentru Catedrala Neamului sunt estimate la peste 600 milioane de euro" Nu erau mai buni banii astia investiti in spitale,aziluri, ajutoare etc ? sau dumnezeu ne va iubi mai mult ca i-am ridicat vila

40 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| costis a răspuns (pentru lolosaurus):

* Tzutzu, ai urmat inaltele academii a lui nenea Soros? Daca
acolo e facut sondajul, e mult si 5% procentul rezultat.
* Daca te cobori la termenul BORatura imi ridici o intrebare: la care piata vinzi (trebuie sa iau niste morcov si patrunjel, daca ai)
* Orice comunitate se conduce prin organe de reprezentare. Nu poti sa faci referendum pentru orice stadion, biserica, teatru samd. E asa greu de penetrat pentru neuronii tai obositi? Vrei sa impui samavolnic punctul de vedere a catorva rataciti unei intregi comunitati, exact ca in comunism; chiar esti asa de ancorat? Decongeleaza-te omule, au trecut 22 de ani de atunci. Te-am pupat la perciuni! ( cred ca ai nevoie de niste injectii cu cerebrolisin, doze mai maricele, sa-ti aduca neuronii la zi )

> "Daca te cobori la termenul BORatura imi ridici o intrebare: la care piata vinzi (trebuie sa iau niste morcov si patrunjel, daca ai)"

Irelevant.

Este relevant, pentru ca arata ca nu esti adult si nu platesti nici un impozit. Un adult care se respecta nu se coboara la astfel de copilarii; e specific varstei tale.

"Iar daca tot halucinezi ca suntem atat de putini, atunci de ce va pasa atat de mult sa intre si banii nostri?" Care banii vostri, tu esti un intretinut de catre societate, nu cred ca esti in stare sa bagi nici 1 leu la 1000 pe care ii consumi.

De unde platesti tu impozite, cand trebuie sa ceri bani de la maica-ta pentru eugenii si guma?

| Dumnezău a răspuns (pentru Sentinel):

Santinela, eu cred ca nu e ura interioara fata de crestini.Nu urasc crestinii in general, ci ii urasca pe habotnicii ce proslavesc prost-gustul si cultul personalitatii lui Dumnezeu, de parca ar fi dicator.In fapt, chiar asta si este zeul crestinilor. Ei gandesc, ca daca cineva n-ar gandi, n-ar exista, dar gandesc in Universul lor izolat, unde Dumnezeu si idolatria lui reprezinta scop primordial. Oamenii astia poate ca nu merita ura, dar dispret in cea mai mare masura, da.Carti scrise de autori neutri nu am citit, dar am citit carti multe scrise de crestini, Biblia, Tora, si cateva pe langa.Tocmai pentru a-i putea ataca (,) cu armele lor, si pentru a le sublinia mai usor ipocrizia.

| Sentinel a răspuns (pentru Dumnezău):

Ai auzit de zicala "Urã deghizata in dispret"? Verifica daca nu e si cazul tau. Daca e asa, renunta la ea, alegand sa nu te mai gandesti la ceea ce ti-o provoaca.

| Dumnezău a răspuns (pentru Sentinel):

Am auzit de zicala, dar sunt convins ca pentru o categorie este ura, si pentru unii, dispret si scarba, ca ma scarbeste insistenta cu care ei cred in Dumnezeu.Nu e cazul la mine.