| KhludCiprian a întrebat:

Creationistii: arata-mi ca ieri un peste inoata si azi incepe sa mearga pe pamant, asa dintr-o data.

Uite aici: (vedeti video-ul de la final)
http://www.iflscience.com/......rate-limbs

Intreb in special pe crestinii creationisti de aici: care e partea din evolutie ce li se pare de netrecut pentru ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-ti distrug filmuletul evolutionist (huoooo) prin cateva cuvinte :

"Dar tot pesti sunt"

Haaa! Ia-o P'asta! Sunt tare nu? Normal ca sunt. Si modest... sa nu uitam modest.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Interesant video. Încă o confirmare a evoluţiei.
http://i.imgur.com/J99cVEy.jpg

| Inferno a răspuns:

Exista creationisti ce sufera de retard mintal grav. "IGhhh" e contraargumentul lor cel mai pertinent si 'Rigarrr?" singura intrebare pe care o stiu.
Astora le aduci tu argumente?

| sublime89 a răspuns:

N-a raspuns nimeni pana acum, si nici nu ma asteptam s-o faca. Sunt curios daca va raspunde careva pana la urma, si cu ce scuza penibila vor mai veni. Nu e deloc placut sa fii in locul lor, si toate dovezile sa fie impotriva ta. Ma intreb cateodata daca-si dau si ei seama de asta, si daca raman creationisti si pe mai departe datorita unei incapatanari de a nu recunoaste ca s-au inselat. Pana la urma e de inteles si atitudinea asta. Putini sunt cei care pot recunoaste ca s-au inselat fara probleme, indiferent daca sunt crestini sau atei. Oricum, intrebarea asta e o ocazie buna pentru cei dispusi sa recunoasca.

| Holiday a răspuns:

Un exemplu mai comun e banala brosca, broastele sunt intai mormoloci care inoata frumos prin apa, cu aripioare, coada, respira in apa ca pestii etc. Apoi incep sa le creasca picioare, le cade coada, li se dezvolta plamani si hopus-pocus gasesti broasca (fostul mormoloc) unde te astepti mai putin happy

| Miauti a răspuns:

Asta nu e evolutie ci adaptare chiar articolul precizeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Miauti):

O_O

| Miauti a răspuns:

Ma asteptam sa vina creatinistii sa ma sustina laughing))) si sa spuna ca spiritul apei la ajutat.
Am putea spune evolutie al aripiorei.