ANTONY Flew, filozof britanic, s-a bucurat vreme de 50 de ani de preţuirea colegilor de breaslă datorită convingerilor sale ateiste. Eseul lui din 1950, intitulat Theology and Falsification, „a devenit lucrarea filozofică cu cel mai mare tiraj din secolul [al XX-lea]". În 1986, Flew a fost numit „cel mai profund dintre criticii contemporani ai teismului" (credinţa în Dumnezeu sau în mai mulţi dumnezei). Prin urmare, când Flew a declarat oficial în 2004 că şi-a schimbat punctul de vedere, lumea a fost de-a dreptul consternată.
Ce l-a determinat pe acest ateu să se răzgândească? Într-un cuvânt, ştiinţa. El a ajuns să se convingă că Universul, legile naturii şi însăşi viaţa nu pot fi produsul hazardului.
Într-adevăr, mulţi oameni de ştiinţă respectaţi nu consideră că e neştiinţific să creadă într-o Cauză Primă inteligentă. Dimpotrivă, explicaţia că Universul, legile sale şi viaţa sunt rodul întâmplării li se pare una neştiinţifică, ce nu satisface intelectul. Oricine ştie că în spatele unui proiect — cu atât mai mult unul extrem de sofisticat — se află un proiectant.
Ray23tm, Dumnezeu exista, numai ca in ziua de azi multi oameni de stiinta scotocesc niste minciuni care sa intoarca oameni impotriva lui Dumnezeu, acesta este secolul Satanei, oamenii devin rai si vor sa il manie pe Dumnezeu. Cine a citit Biblia stie ce se intampla, undeva la sfarsit scrie asa: " Va veni vremea sa se aleaga neghina de grau " asa ca tu crede in Dumnezeu si vei avea o viata frumoasa si lipsita de griji, ca viatya iti mai da si palme asta ca sa te mai trezeasca la realitate, ma rog sa nu ocolim subiectul. O zi buna sa ai!
Sunt oameni de stiinta care cred in existenta Sa. Uitehttp://www.google.ro/......http?/url
Unia cred.Acum daca esti om de stiinta asta nu inseamna ca esti foarte intelligent si vezi lumea in intregul ei.In genere oamenii de stiinta sint bazati doar pe un sector studiaza doar o materie sa-i zicem asa.De ex doctorii ar putea crede in Dzeu fara problem, chiar si cei care studiaza mai aprofundat ori fac experiente. Daca esti doctor sau inginer nu inseamna ca gata ce destept mai esti.Esti bun in ceea ce faci, insa inteligenta se masoara nu doar in faptul ca tu studiezi nu stiu ce fenomen. Poti sa fii f bun mathematician si intigenta ta s-a cam lase de dorit.Si asta te poate duce spre religie.Nu vorbesc aici dxe toate domeniile.Anumite domenii intr-adevar nu ar trebui sa nu aibe adepti ai religiei, cum este fizica sau chimia.
Da sunt si oameni de stiinta care cred in Dumnezeu. Iată ce a spus Isaac Newton, renumitul om de ştiinţă care a enunţat legea atracţiei gravitaţionale: „Nici o ştiinţă nu este mai bine demonstrată decât Biblia.