Cu alte cuvinte, tu ii intrebi pe cei de aici in cine cred: in Dumnezeu sau Satana.
Daca ai fi avut putina inteligenta, ti-ai fi dat seama de stupizimea intrebarii tale. Cine i se inchina lui Doamne, Doamne, stie ca si Diavolul exista acolo, undeva.
Hei salut. Eu unul cred ca Dumnezeu exista, dar exista si Satana. Deci da Dumnezeu exista si asta explica multe lucruri, pe care ceilalti (oamenii de stinta, filosofi, critici stupizi etc.) nu le-au gasit raspuns, raspunsul e in Biblie. Asta e "OPINEA" mea! si a multora.
Nu exista nici d-zeu si nici satana. Ei nu sunt altceva decat o personificare a binelui si a raului, iar aceste concepte sunt doar rezultatul imaginatiei umane.
Omul creaza bine si rau, iar dumnezeu si satana sunt doar parte din ipocrizia umana
Pai daca crezi in D-zeu, crezi automat si in satana...si viceversa.
bineinteles ca sunt oameni care cred.
Elohim la pedepsit pe ticalos, iar aghiuta a inecat pe ceilalti, spusese un om mai o dinioara/
Eu cred ca exista prostie, foarte, foarte multa prostie. Se punca ca si credinta religioasa?
Ma scuzi nu cred ca ai luat tu la ambele bacalaoreata 10.Asa ca nu vorbi fara sa sti.Si am intrebat fiindca vreau sa vad parerile celorlalti dar na asa-i romanu in ziua de azi:NESIMTIT, unii.Si eu nu sunt roman sunt Sapniol care s-a nascut in Spania si a venit in Romania.
Asa ziceam si eu dar ROMANIA iti sa-r in cap fara materie cenusie.
Eu spuneam doar ca intrebarea ta e fara sens. Nu stiam ca spaniolii reactioneaza asa de violent.
Dumnezeu există iar ştiinţa vine să confirme acest lucru...
Un argument valabil pentru cei care doresc un suport sincer pentru credinţa lor în existenţa sacrului a fost oferit de un mare om de ştiinţă, Erwin Schrödinger, laureat al premiului Nobel pentru fizică cuantică.
- El a observat că volumul maxim al unei gene (particulă a materialului ereditar) poate fi cuprins într-un cub cu mărimea laturii de MAXIM 100 distanţe atomice – însumând astfel un număr de atomi cuprins între o mie şi un milion – în funcţie de tipul şi de mărimea atomilor).
- Tot el afirmă că este practic imposibil ca acest număr limitat să poată explica un comportament ordonat, să formeze o structură organizată, să posede un,, program" de autoreproducere completă, de redare a unui caracter, funcţie sau organ în organismul dezvoltat ulterior, un,, program" de coordonare cu celelalte gene, de gestionare a unui metabolism propriu etc…
- Automat, concluzia acestei realităţi, este faptul că existenţa şi manifestarea unei gene, şi prin translaţie – a vieţii în general, constituie, în faţa oricărei tehnologii avansate, o enigmă, un mister de neînţeles, o manifestare minunată a Sacrului, o amprentă discretă a Celui care se află în spatele cortinei...