| DarkRoses a întrebat:

Credem in Dumnezeu pentru ca?
Credem in Lucifer pentru ca?thinking

Răspuns Câştigător
| vincze_2660 a răspuns:

Este adevarat. Omul crede in ceva, fie el Dumnezeu sau Lucifer.dar sa punem altfel problema.du-te pe un camp stai pe spate si uita-te la cer.iti vei pune intrebarea cine a creat toate astea.atunci incepi sa iti imaginezi acel creator.fie el dumnezeu sau lucifer.omul dintotdeauna s-a intrebat ce oare la creat pe el si ceea ce este in jurul lui.probabil ca s-au creat asa pur si simplu dar noi la randul nostru i-am creat pe zei.dorinta noastra in a crede ca cineva a creat totul...Mentionez ca nu sunt ateu. happy probabil ca de aceea credem in acel ceva...

13 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Cred in Dumnezeu pentru ca ii simt Prezenta zi de zi. Ma sfatuieste mereu, ma ajuta sa ies biruitoare din incercarile vietii. Pentru ca El mi-a dat aceasta credinta si intelepciune sa fac diferenta intre ce e bine si ce e rau! iar in lucifer pentru ca el e cel care indeamna omul la minciuna, curvie si sa creada in orice, numai in Dumnezeu nu!

| lifeForJesus a răspuns (pentru Esperança):

Frumos răspuns!
Dumnezeu sa te Binecuvânteze! happy

Răspuns utilizator avertizat
| wales a răspuns:

În Dumnezeu crezi și te încrezi, iar în satan, doar crezi că el este răul absolut.

| Klepto a răspuns:

Prefer sa ma cred eu dumnezeu si lucifer, ce? n-ai auzit de role play sau personalitate multipla combinata cu exces de zel?

| DorelSudoru a răspuns:

Nici unu nu exista, esti prea absoriba de hallowween

| HitmanSA a răspuns:

Nu stiu cat o sa ajute raspunsul meu dar priveste.Cand deschizi televizorul si din intamplare dau stirile ce vezi? Sinucider, crime,batai, preoti falsi, accidente. Unde e Dumnezeu in asta.Lucifer probabil le creeaza.Asta e mana sa.De asta cred in Lucifer.El a dat dovezi clare ca exista, in ziua de azi pe cant Dumnezoo are niste cuvinte intr-o carte falsificata ce a fos scrisa acum mai bine de 1500 de ani.

| nosferatu15 a răspuns (pentru HitmanSA):

Dovezile lui Dumnezeu sunt pretutindeni, trebuie doar sa deschizi ochiiwinking

Răspuns utilizator avertizat
| vincze_2660 a răspuns (pentru nosferatu15):

Este adevarat. Omul crede in ceva, fie el Dumnezeu sau Lucifer.dar sa punem altfel problema.du-te pe un camp stai pe spate si uita-te la cer.iti vei pune intrebarea cine a creat toate astea.atunci incepi sa iti imaginezi acel creator.fie el dumnezeu sau lucifer.omul dintotdeauna s-a intrebat ce oare la creat pe el si ceea ce este in jurul lui.probabil ca s-au creat asa pur si simplu dar noi la randul nostru i-am creat pe zei.dorinta noastra in a crede ca cineva a creat totul...Mentionez ca nu sunt ateu. happy probabil ca de aceea credem in acel ceva...

| GyeBaek a răspuns:

Fiecare om are ideile si conceptile lui in credinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca si pentru ca altceva nu avem de facut laughing

| DarkVoid a răspuns:

Credem in nimic pntru ce?
Ne traim viata cu idea ca suntem maimute pentru ce?

| metalistu a răspuns:

Pentru ca satan i baza!

Întrebări similare