Este adevarat. Omul crede in ceva, fie el Dumnezeu sau Lucifer.dar sa punem altfel problema.du-te pe un camp stai pe spate si uita-te la cer.iti vei pune intrebarea cine a creat toate astea.atunci incepi sa iti imaginezi acel creator.fie el dumnezeu sau lucifer.omul dintotdeauna s-a intrebat ce oare la creat pe el si ceea ce este in jurul lui.probabil ca s-au creat asa pur si simplu dar noi la randul nostru i-am creat pe zei.dorinta noastra in a crede ca cineva a creat totul...Mentionez ca nu sunt ateu. probabil ca de aceea credem in acel ceva...
Nu stiu cat o sa ajute raspunsul meu dar priveste.Cand deschizi televizorul si din intamplare dau stirile ce vezi? Sinucider, crime,batai, preoti falsi, accidente. Unde e Dumnezeu in asta.Lucifer probabil le creeaza.Asta e mana sa.De asta cred in Lucifer.El a dat dovezi clare ca exista, in ziua de azi pe cant Dumnezoo are niste cuvinte intr-o carte falsificata ce a fos scrisa acum mai bine de 1500 de ani.
Dovezile lui Dumnezeu sunt pretutindeni, trebuie doar sa deschizi ochii
Prefer sa ma cred eu dumnezeu si lucifer, ce? n-ai auzit de role play sau personalitate multipla combinata cu exces de zel?
Cred in Dumnezeu pentru ca ii simt Prezenta zi de zi. Ma sfatuieste mereu, ma ajuta sa ies biruitoare din incercarile vietii. Pentru ca El mi-a dat aceasta credinta si intelepciune sa fac diferenta intre ce e bine si ce e rau! iar in lucifer pentru ca el e cel care indeamna omul la minciuna, curvie si sa creada in orice, numai in Dumnezeu nu!
În Dumnezeu crezi și te încrezi, iar în satan, doar crezi că el este răul absolut.