| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Credeti ca cutremurul de 9 grade din Japonia a fost trimis de Dumnezeu pentru ca nu erau credinciosi?

Răspuns Câştigător
| miradoniz a răspuns:

Am găsit revoltător ca întradevăr, s-au găsit până și Înalte fete bisericești să susțină asa ceva.De altfel am trimis și câteva mail-uri,recomandând să se obosească "cetind" din nou cartea lui Iov- pe acolo scrie despre "prietenii"care îl copleșeau cu "atenții",de a ajuns săracul Iov să strige "Câtă vreme veți întrista voi sufletul meu și mă veți zdrobi cu cuvântările voastre? Iată a zecea oară de când mă batjocoriți. Nu vă este rușine că vă purtați așa? Chiar dacă ar fi adevărat că am păcătuit, greșeala mea este pe capul meu".Dar,pentru că își păstrează credința,în ciuda spuselor celor bine intenționați, și afirmă cu tărie ceea ce este pentru mine una din cele mai frumoase fraze din Biblie "afară din trupul meu voi vedea pe Dumnezeu"! El îi răspunde,îi dă înapoi viața de dinainte,și mai ales,vrea sa îi pedepsească prietenii, pentru că l-au urgisit degeaba.Cât despre IIsus, El reafirmă și aprofundează subiectul ( evidenthee hee ) în Lc 13:1-9; ne explică, nu că unul dintre noi ar fi mai perfect decât celalalt, ci noi toți suntem oameni-deci efemeri.

30 răspunsuri:
| Tonny92 a răspuns:

Suntem o tara de prosti.