Este dovedit stiintific faptul ca atunci cand nu cotizezi incep cutremure.
Mai crestine, cunoaste-ti religia, macar.
Dumnezeul tau nu a zis niciodata "doneaza la biserici" a zis "da la saraci" nu la aia care deja au haine, coroana si sceptru de aur (prebogatul Daniel). Daca vreti sa donati cuiva, donati la crucea rosie, la unicef, nu ca sa se faca catedrala cu care sa ne mandrim, pentru ca doar asta e, mandria noastra ca "uite ce catedrala avem noi". O sa fie un monument sinistru, nici macar placut ochiului... Mare e prostia omului.
Si nu, nu are nicio legatura... Cutremurele se datoreaza miscarilor placilor tectonice. Mai treci pe la scoala.
Eu mă gândeam că se datorează mișcării plăcilor tectonice, dar răspunsul tău pare mai plauzibil.
Sigur asta a fost motivul
Sa fim seriosi acum. Tu chiar crezi asta?
Cutremurele nu au legatura cu religia.
Ai perfecta dreptate! Sa inceapa romanii ortodoxi sa doneze cat mai mult pentru catedrala, incepand cu Daniel si restul clerului, ca nu vor mai fi deloc cutremure in Romania!
*trollface*
Cred totuși că este vina lui Daniel. Și-a scăpat portofelul si s-a cutremurat Pământul.
Esti pe aproape dar nu. Religia nu are nicio treaba. Vibratia aurei poate produce cutremure daca se afla intr-o stare condensata si incepe sa intre in rezonanta cu alte vibratii negative.
Pamantul e din energie condensata. Gândurile sunt tot energie condensata si pot influenta solul facand cutremure.
Http://www.timesnewroman.ro/......za-la-stat
:)) nu stiu cat de adevarat e ce spune articolul, dar tot ce-i posibil nu?
Cat a fost mitropolit al Moldovei nu si-a luat niciodata salariul, acesta mergand catre centrele sociale ale mitropoliei...
Nu stiu Milan, nu is documentat, am si precizat ca nu sustin ca e adevarat acel articol, oricum, e greu sa fi modest cand ai multi bani, cu totii putem cadea in capcana materialismului, cum precizeaza si Pavel in scrisorile lui catre crestini. In fine, frumos din partea lui daca a sustinut caritatea personal, daca, nu stiu atat de multe despre el decat ca detine destui de multi bani, intrucat isi permite o masina asa luxoasa.
E haios cum primele raspunsuri arata ca multi habar nu au cand citesc o intrebare pusa la misto. Dar e bine ca primim raspunsuri pe banda rulanta de la ei, doamne fereste nu e ca o fac pentru clasament . Unii chiar cred ca ajuta.
MorcovMorcovescu întreabă:
DeProfundis99 întreabă: