Asa ignorant cum sunt, am reaizat faptul ca cei care cred in Dumnezeu nu sustin ca primii oameni au fost Adam si Eva. EI CRED! Deci credinciosii nu vin cu demonstratii stiintifice, ei vin cu IDEI IN CARE CRED. Credinciosii CRED nu sunt siguri, iar pentru ca ei cred ceva trebuie sa spui ca sunt ignoranti? Tu crezi intr-o stiinta care nu are nimic cu adevarul si nimeni nu spune ca esti ignorant.
Vor veni si credinciosii cu variante mai bune - ai rabdare, toate la timpul lor
Ai dom'le, slabeste-ma ca ei doar cred: teoria Bibliei ca specia umana a inceput cu doi oameni e puerila.
In privinta ca vor veni credinciosii cu variante mai bune, vinzi pielea ursului din padure. Pan-acum ce-au facut biologii creationisti? Au pierdut partida, asta au facut. Acum majoritatea biologilor credinciosi sunt evolutionisti, nu creationisti. Nu e nicio contradictie intre a fi crestin si a fi evolutionist.
Da, da, ce folos ca fiintele alea au o stiinta super-avansata daca Biblia nu a consemnat-o, ci s-a limitat la mituri puerile si Blut-u.n.d-Boden?
„Cuvântul « dumnezeu » nu este nimic altceva pentru mine decât expresia și produsul slăbiciunii umane, Biblia este o colecție de legende onorabile, dar primitive, care sunt, în orice caz, destul de copilărești. Niciun fel de interpretare, indiferent cât de subtilă, nu-mi poate schimba opinia." Albert Einstein.
Acum o oră | Mircea08 a răspuns (pentru doctorandus):
Asa ignorant cum sunt, am reaizat faptul ca cei care cred in Dumnezeu nu sustin ca primii oameni au fost Adam si Eva. EI CRED! Deci credinciosii nu vin cu demonstratii stiintifice, ei vin cu IDEI IN CARE CRED. Credinciosii CRED nu sunt siguri, iar pentru ca ei cred ceva trebuie sa spui ca sunt ignoranti? Tu crezi intr-o stiinta care nu are nimic cu adevarul si nimeni nu spune ca esti ignorant.
Vor veni si credinciosii cu variante mai bune - ai rabdare, toate la timpul lor
daca stiinta nu reflecta adevarul cum poate sa reflecte basmele biblice care nu dovedesc nimic,inca ceva noi nu credem,noi stim,este o imensa diferenta intre a crede =credinta oarba si a stii,a cunoaste,noi nu credem in teoria evolutiei,noi stim,o cunoastem, putem dovedi asta, voi nu cunoasteti, stiti, doar credeti atat
Eu zic sa mutam scoala la biserica. In pauza mare, tota lumea in genunchi sub poala popii
Salve,mai bine ai face o petitie prin care sa ceri introducerea in scoli a studierii astronomiei.
E părera ta și o respect. Si totuși, tu ce ai vrea să inveți la scoală despre asta?