Sotie, amanta, prietene cu beneficii. Cui ii pasa. Poate era gay! Sau bisexual.
Nu judeca lumea. Erau alte vremuri
Dacă Sfânta Scriptura care ne vorbește despre Domnul Hristos ne spune că nu a avut, atunci nu a avut.
Daca era mesia cu adevarat trebuie obligatoriu sa isi lase samanta pe pamant,sa aiba nevasta si copil,daca nu a fost mesia, a fost un Hitler pentru evrei, mereu impotriva lor, evrei au fost mereu asupriti din cauza cica a mesia lor, doar un nebun poate crede ca mesia era iisus e ca si cum ai spune ca Hitler este Iahve, si pavel recunoastea asta
Nu, s-ar fi scris. In opinia mea nici nu ar fi vrut, sau mai bine spus, nici nu ar fi avut voie sa aiba o sotie. Gandeste-te, cum iti alegi o sotie si de ce, si... pentru ce a venit El pe pamant si de ce?
Dupa cum vorbiti pot observa posedarea mintii voastre, nu credeti in Dumnezeu dar daca aveti ocazia sa vorbiti urat despre el ...Nu a avut sotie, scrie foarte clar in biblie.
Apostolul ce mai iubit era un baiat.
Asa scrie in Biblie. Cel mai tanar dintre apostoli, cel mai curat, feciorelnicul Ioan, cel mai atasat de Mantuitorul Hristos de la inceput.
Nu cred, de ce?
Iisus era o persoană carismatică, dar anti-socială și neînțeleasă chiar și de contemporani săi, asta se datora în primul rând zelului său religios, el se credea add-literam fiul lui Yahweh, deci considera că nu are nimic aface cu "căile omului", iar într-una din franze când Iisus vorbește despre eunuci, acesta spune că celibatul e o cale grea, dar ideală.
Strict părerea mea e că Iisus era castrat.
De cred asta, că la esenieni, sectă cu care Iisus a avut contact, și de care atât el, cât și Ioan a fost influențat se practica acest lucru.
Vei afla in curand, dar nu stiu cu ce te va ajuta informatia pentru evenimentele care sosesc in cea mai scurta vreme. Sfarsitul.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: