| Octavian199 a întrebat:

Credeti ca Iisus a avut sotie?

14 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Nu știu.
De ce să cred?
Scrie undeva asta?

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Sotie, amanta, prietene cu beneficii. Cui ii pasa. Poate era gay! Sau bisexual.
Nu judeca lumea. Erau alte vremuri laughing

| Uvox a răspuns:

De ce nu?

| unvecin a răspuns:

N-a avut.

| anonimg a răspuns:

Dacă Sfânta Scriptura care ne vorbește despre Domnul Hristos ne spune că nu a avut, atunci nu a avut.

| RAY a răspuns:

Daca era mesia cu adevarat trebuie obligatoriu sa isi lase samanta pe pamant,sa aiba nevasta si copil,daca nu a fost mesia, a fost un Hitler pentru evrei, mereu impotriva lor, evrei au fost mereu asupriti din cauza cica a mesia lor, doar un nebun poate crede ca mesia era iisus e ca si cum ai spune ca Hitler este Iahve, si pavel recunoastea asta

| 6684464 a răspuns:

Nu, s-ar fi scris. In opinia mea nici nu ar fi vrut, sau mai bine spus, nici nu ar fi avut voie sa aiba o sotie. Gandeste-te, cum iti alegi o sotie si de ce, si... pentru ce a venit El pe pamant si de ce?

| RAY a răspuns (pentru 6684464):

Multe nu sau scris despre el, s-au descoperit multe

| Mihai400004 a răspuns:

Dupa cum vorbiti pot observa posedarea mintii voastre, nu credeti in Dumnezeu dar daca aveti ocazia sa vorbiti urat despre el ...Nu a avut sotie, scrie foarte clar in biblie.

| xerxes1 a răspuns:

Apostolul ce mai iubit era un baiat.
Asa scrie in Biblie. Cel mai tanar dintre apostoli, cel mai curat, feciorelnicul Ioan, cel mai atasat de Mantuitorul Hristos de la inceput.

| RAY a răspuns (pentru Mihai400004):

Asta e o blasfemie sa afirmi asa ceva

| SG1995 a răspuns:

Nu cred, de ce?
Iisus era o persoană carismatică, dar anti-socială și neînțeleasă chiar și de contemporani săi, asta se datora în primul rând zelului său religios, el se credea add-literam fiul lui Yahweh, deci considera că nu are nimic aface cu "căile omului", iar într-una din franze când Iisus vorbește despre eunuci, acesta spune că celibatul e o cale grea, dar ideală.
Strict părerea mea e că Iisus era castrat.
De cred asta, că la esenieni, sectă cu care Iisus a avut contact, și de care atât el, cât și Ioan a fost influențat se practica acest lucru.

| danut a răspuns:

Vei afla in curand, dar nu stiu cu ce te va ajuta informatia pentru evenimentele care sosesc in cea mai scurta vreme. Sfarsitul.

| ania a răspuns:

}

in Biblie, biserica creștină e numită Mireasa lui Hristos

Întrebări similare