La ce se referea cand a spus ca nu stiu ce fac, ca nu stiu pe cine omoara (fiul lui dnzeu) sau ca nu sunt constienti ca omoara un om nevinovat?
In cartile cu povesti primitive, puerile si absurde e de asteptat sa scrie invers, ca i-a iubit
Nu i-a urat, asa era scenariul.
El a venit pe pamant ca sa demonstreze cat suntem noi de hateri. Batranu' a venit cu ideea, ca-i placea de Maria si n-avea pretext s-o... Scuzatz.
Indivizii aia l-au facut faimos, deci clar nu s-a suparat. Poate doar pe moment ca i-au dat prea tare la ficati, dar dupa n-a mai contat.
Daca cineva te-ar lega de o cruce, ti-ar pune pe cap o coroana facuta din maracini si ti-ar bate cuie in mana tu cum ai reactiona? Tu nu i-ai uri?
Se presupune ca asta era bunatatea intruchipata, cel putin asa spune religia)
Nu au știut că-L omoară pe Dumnezeu încarnat, pe Mesia, pe singurul Fiu al Tatălui Ceresc. Daniel 9:25, Luca 19:28-48
Și asta pentru că nu au vegheat așa cum au făcut-o Magii. Daniel 5-9, Matei 2.
Eu sunt convinsa ca nu.Si pe un soldat care a venit sa il aresteze si caruia Petru i- a taiat o ureche, El l-a vindecat, fiindu- i mila de suferinta lui.
"Nu doar Iuda-i vinovat, ci si eu si tu"" Isus a murit pentru pacatele intregii lumi. Deci noi nu suntem mai putin vinovati decat cei ce l-au omorat.