Posibil, dar categoria asta pare mai mult dedicată spre atei vs creștinii fight to the death.
Lol, eu nu sunt nici una, nici alta. Nu sunt pentru sau contra crestinismului. Sunt pentru informatia de nivel universitar referitoare la Biblie. Adica pentru ce se preda la Harvard si College de France despre Biblie. Sigur ca bigotilor li se pare ateism, dar nu lui Badilita, Oisteanu, Plesu sau Liiceanu. Astia nu sunt bigoti sau ignoranti.
Nu zic că toți sunt așa, dar dacă te uiți la majoritatea activității de la categoria asta, cam asta se întâmplă: începe cu o întrebare de genul "Nu că-s proști ateii/creștinii fiindcă cred X?" iar în comentarii se întâmplă măcelul.
Daca ai dubii in legatura cu religia ta te rugam sa contactezi:
https://religiaislamica.ro/contact/
Sunt, si eu ma număr printre ele. Chiar îmi doresc ca aceasta categorie sa devina așa cum poarta numele( religie ) si nu o lupta intre cei fara religie si cei care sunt religioși. Daca ești interesata postează întrebări si ti se va raspunde. O sa năvălească si necredincioșii, dar ignorale răspunsurile si haide sa comunicam pe teme religioase.
Exista mii de religii, de ce crezi ca a ta este mai cu moț si ca are prioritate pe aceasta rubrica?
Toate religiile au prioritate, nu doar a mea. Fiecare va raspunde sau nu întrebărilor postate. Si fiecare va explica din punctul de vedere al religiei lui. Cine știe daca nu vor fi intre cei de alta religie decât cea creștină care sa nu fi auzit, sau daca au auzit nu au înțeles care este mesajul Bibliei? Sau invers?
Nu cred ca vei gasi o persoana serioasa ca sa discute despre subiectul asta. Din pacate te vei confrunta ori cu fanatici, ori cu mistocari si caterinca.
O zi minunata.
Si eu sunt interesat.Domnul Iisus a spus: lasati copiii sa vina la mine dar nu cred ca era pedo.