Cea mai rea religie din istorie este crestinismul, satanismul este o filozofie atat, crestini si acum sunt peste tot si omoara nevinovati din iubire asa cum au facut-o de cand exista
Este o religie rea la fel ca si celelate secte si erezi, deoarece il ia pe om de la mantuire din trupul lui hristos din biserica sa una sfanta soborniceasca si apostoleasca biserica. biserica ortodoxa.
Este o ciudățenie după părerea mea.
Vorbim despre satanismul tradițional teistic sau ala spiritual de pe joy of Satan.
Ca ala laveyan cade din start, este o abominatie și o porcărie.
Satanismul nu e ceea ce pare informeaza te si o sa vezi, iti recomand interviul solistului din trupa marilyn manson
Voi nu intelegeti notiunea de crestinism. Crestinismul nu este o religie, crestinismul este credinta in Dumnezeu, in apararea legilor Lui. Religia pe de alta parte are multe ramuri controverse, etc. De la religii (cum ar fi religia satanista) de acolo razboaie si omoruri. Crestinii sunt pasnici, sunt iubitori, intelegatori, sunt cu noi in lume, sunt acei oameni care sunt gata sa te ajute oricand, sau sa scoata vreo vorba rea. Iar cei ce fac razboi sau omoruri sau se arunca in aer pentru Dumnezeu, aceea au religia satanista si au alt Dumnezeu. Deci nu confunda crestinismul si crestinii cu cei care omoara si religia.
în 6 Mai | Mircea08 a răspuns:
Pai tocmai faptele crestinilor care sunt bune ii deranjeaza asa de crunt pe admiratorii satanismului!
se vede ce fapte bune fac crestini, daca citesti istoria lor afli si mai multe
Da, este o religie rea 100%.
Cei care sunt atrasi de satanism o fac pentru ca vad aceasta religie ca un fruct interzis, un soi de teribilism, dar bietii de ei nu stiu ca Satan nu vrea binele nimanui, nu vrea altceva decat sa moara cat mai multi odata cu el.
E la fel ca si cel a cărui nume il poarta.Satan este inventatorul tuturor modelelor de tortura la care a fost supusa omenirea, mai ales creștinii.Am văzut pe net înregistrată o Conferință mondiala a Sataniștilor.Era o mulțime imensa. După terminarea Conferinței au mâncat, au băut si făceau glume proaste pe seama lui Dumnezeu, si a Duhului Sfânt.Biblia spune ca Satan răcnește ca un leu, căutând pe cine sa inghita, daca e cu putință chiar si pe cei aleși.
anonim_4396 întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
DeProfundis99 întreabă: