Un singur sfat nu mai crede tot ce spun oamenii des0re sfârșitul lumi
La cum degenereaza lumea de au decazut mai rau decat animalele cu casatoriile alea ...cred ca da.Une mai e porunca cresteti si va inmultiti daca aia sunt pe invers!
Păi dacă "adormim" (cred ca la moarte te referi) cum te mai poti pregăti?
Este vreo diferență între prezența lui Isus Cristos si venirea sa?
Da, la moartea fizică...cea care pentru sfinți este somn. Ne pregătim cât timp suntem în viață.
Isus Cristos a spus că va fi o înviere a celor drepți cât și a celor nedrepți. Deci nepregătiți. Cum explici asta?
Da, sunt două învieri, așa scrie...și fericiți și sfinți sunt cei ce au parte de prima înviere.
Sir Isaac Newton a scris ca Apocalipsa nu va veni inainte de 2060. De asemenea a scris ca trinitarianismul este puroi papistas care a infectat crestinismul.
Păi Dumnezeu a spus că plata pentru păcat, pentru neascultare este moartea. Geneza 2:17. Nicidecum chinul în foc. Atunci când Dumnezeu a spus: dacă faceti asta, "în mod sigur veți muri" Diavolul a fost cel care a spus: "în mod sigur nu veți muri" astfel punând bazele învățăturii false ca ceva din om continuă să trăiască după moarte. De fapt de-a lungul timpului Dumnezeu a arătat clar ca urăște această practică de ai arde pe oameni în foc (condamnând idolatria care se practica in anticul Israel, care chiar asta presupunea sa isi ardă copiii in foc) spunând chiar ca urăște, si niciodată nu sa gândit macar sa ii ardă pe oameni în foc. Ieremia 7:31. Crezi ca Dumnezeu ar spune una si ar face alta? Ar spune că nici macar nu sa gândit să îi ardă pe oameni, în timp ce el a creat un loc unde sa ii ardă? Mai mult a spus chiar că la moarte omul este iertat/absolvit de păcate. Romani 6:7. Atunci eu te întreb cum e cu iadul? Exista? Cine l-a creat? Unde e? Si pentru ce fapte ajung oamenii acolo? Si de ce ar mai învia Dumnezeu o persoană doar ca să o omoare înapoi? Însuși faptul de a ține pe cineva în viața e un cadou. Viata e un cadou de la Dumnezeu. Cum i-ar putea Dumnezeu sa ii dea un cadou așa prețios unui răufăcător nepenitent.
Deasemenea, a scris mult despre obtinerea pietrei filozofale.
Sfinnx întreabă:
FortaSteaua2012 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: