anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti că va veni Marea Urgie sau Apocalipsa biblica in deceniile următoare așa cum tot zic religioșii pe unde apuca? Cum că sfârșitul e aproape?
Cum va fi Marea Urgie?
Când va fi?
Ce va fi atunci?
Eu nu știu ce să cred.

10 răspunsuri:
| TheStrategist a răspuns:

Am citit Apocalipsa din Biblie și ar putea să se întâmple unele chestii de acolo. De exemplu să lovească un asteroid Pământul (să sperăm că nu se va întâmpla asta și că tehnologia va reuși să evolueze atât de mult încât să distrugă asteroizii care se îndreaptă către Pământ).

| Theologos a răspuns:

Sfârșitul lumii pentru tine este atunci când vei muri. Ceea ce spui este o ispită comună, un gând diavolesc ca să ne abată de la prezent, pentru că numai prezentul este mântuitor în sensul că numai concentrându-ne pe prezent avem trezvia necesară pentru a putea scăpa de păcat - adică de condiționările, de distorsiunile existențiale de care suferim. Dacă vrei ceva bazat pe Sfinții Părinți pe tema asta, vezi https://www.chilieathonita.ro/......-teologos/

| Seba2013 a răspuns:

Roaga-te ca Dumnezeu sa fie incet la manie si sa vina greu pentru ca doar asa eu si cu tine ne putem salva.
Centreaza-te mai mult pe venirea lui Iisus si rasaritul soarelui decat pe nori si ploi, pentru ca astea o sa vina peste cei rai. La noi nu va veni apocalipsa ci Ierusalimul cel Ceresc. Dar pana atunci trebuie sa te straduiesti sa pui un bec sau ceva instalatie sau stalp.

| universe3 a răspuns:

Vezi ca intrii in febra religioasa de acum, nu vine nimic.

| halogen001 a răspuns:

Nu va veni nimic. Poveștile sunt povesti, iar realitatea e ce se vede, e cu totul alta.

| clau44 a răspuns:

După cum se vede. Cerificatul nazist zis și certificat verde sau covid face parte din pecetea fiarei din Apocalipsă! Puteți merge la Mall fără certificat? Dar la Ca***ur? Dar la Au***n?
Semnul fiarei va fi prim dată pe hârtie, după în bultenilele biometrice, iar în final în cip!

| sabinaca a răspuns:

Am citit apocalipsa si oricine poate sa interpreteze orice in functie de capacitatile si experientele propri de viata sau si mai marsav, de ceea ce isi doreste sa se intample. Sunt metafore, nimic concret si nu ai cum sa pretinzi ca intelegi ceva concret cand aceste scrieri sunt traduse din traducerile traduse de traducatori al altor traduceri dupa original.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nrx):

Ateias...cum adica sa-l? Te-ai simtit si tu dar inca continui sa fii insignificant pentru aceasta tema.
Iesi de pe acest topic ca nu ii de tine, ca nu ai cum sa intelegi credinta si ca cei care sunt inceti la manie sunt mai sanatosi.
Daca mai ai probleme de astea imi scrii in privat sau iti deschizi un topic, ca nu avem chef de tine. Invata cuvinte, lasa desenul daca vrei sa vorbesti aici.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare