Nu stiu daca il cheama Dumnezeu, daca arata asa cum mi-l imaginez eu sau daca are istoria religioasa pe care noi o cunoastem, dar ceva acolo sus exista!
Toata lumea crede dar nimeni nu face ce scrie in biblie ce ironie, eu nu cred pana nu voi vedea cu ochii mei o finta supranaturala precum este dumnezeu, crestini aduc mereu argumentele lipsite de logica, ratiune, sens am aflat pe TPU ca trebuie sa crezi in absolut orice care nu ofera dovezi chiar ma intreb oare acele persoane au terminat gradinita? daca esti rational si nu te amagesti cu viata de apoi si tot felul de basme esti ateu inca ceva poti fi bun si rau si cu religie se poate citit evul mediu ce a facut religia cat a fost la putere in europa sau in lume bye
Nu stiu ce sa zic:| adica frate daca ar exista nu am avea atatea necazuri, nu ar exista atatea catastrofe, sau sunt doar niste semne prin care ne arata ca el exista. in univers nu cred ca exista, in rai, e doar scris in Biblie...bine poate e o carte SFANTA, dar de unde stim noi ca e adevarat ce s-a intamplat acum cate mii si mii de ani? nici oamneii de stiinta nmu pot zice ceva. pe acest site s-a demonstrat ca el exista. dar cine stie, sti cum se zice:"Curiozitatea a omorat pisica!".mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt.http://www.lovendal.net/......-dumnezeu/
Da deoarece cel care ti-a dat viata el este cel care are grija de tine zi de zi este DUMNEZEU si cel care va avea grija sa fi cu persoana potrivita este EL
Deci fi increzatoare! caci EL exista cu adevarat!
Raymusic, Crezi ca exista cel rau, SATANA"? Daca ramai singur intr-un cimitir noaptea iti este frica?
Asa cum exista cel rau, asa exista si cel bun!
Tu esti roker de ala de da din cap mult? de asta nu crezi?
Da, mai cred si in dragoni, mos craciun.
Sincer nu prea, am si un exemplu, Dumnezeu a creat plantele, apa, pamantul in a treia zi si in a patra zi soarele si luna?
plantele si apa pot exista fara soare?
Buna ...nu sunt de acord cu tine.
Dumnezeu chiar exista in lume chiar daca noi nu ne dam seama.El ne vrea mereu binele, dar trebuie si noi sa credem cu adevarat in El.Din aceasta cauza multi nu cred ca exista Dumnezeu, pentru ca ei nu au o relatie cu Tatal Ceresc...si apropo dc nu crezi ca BIBLIA ar spune adevarul? mai documenteaza-te si ai sa afli ca multe din importantele evenimente ale istoriei sunt trecute in Biblie cu foarte mult timp inainte ca acestea sa se intample, doar ca nimeni nu a crezut pana nu a vazut. Deci cred ca ar trebuie sa studiezi mai mult si o sa afli ca Dumnezeu exista si ca tot ce ne-a transmis prin Profetii sa-i in Biblie este adevarat.
Ce bine m-am simtit cand ti-am dat stupid la ambele raspunsuri.
As sta o noapte in cimitir singur sincer pentru ca morti raman morti vesnic
SergiuMD întreabă: