Nu stiu exact daca e dumnezeu dar oricum e ceva acolo sus ce le controleaza pe toate
Sunt de acord, dar cum poti fi tu sigur ca exista? Eu te intreb despre ce crezi, ce iti spune tie ratiunea, inima, sufletul, logica, nu despre ce ai vazut si esti convins ca exista.
Dupa cum vezi crestinii ipocriti sunt majoritari pe TPU.
Raspunsul la intrebarea ta este nu.
De fapt is incercarile vieti, de aia tu ajungi in Rai sau Iad, la rau o sa te duci la biserica, dar cand iti este bine nici macar nu'ti amintesti de Dumnezeu, tii se pare corect?
Nu...dar batranii de astazi care se duc la biserica saptamanal si dau bani la popi si etc. Tu crezi ca asa erau si cand erau tineri? Asa o sa fim sa fim si noi.Acum la tinerete ne petrecem viata ca o viata avem si noi si la batranete o sa fim ca ei.Adica in fiecare duminica la biserica in zilele de sarbatoare etc.Pun pariu ca asa o sa se intample.Si acum serios vorbind preotii din ziua de azi umbla numai dupa bani rareori mai gasesti unu care sa merite cu adevarat sa fie numit preot.Zi daca nu am dreptate
Eu nu fac o afirmaţie decât dacă sunt sigur. Au existat şi există filozofi şi savanţi mult mai inteligenţi decât noi şi nu înghit prostiile astea. Vine cretinul cu două clase şi îl contrazice pe Einstain, este evidentă explicaţia logică şi raţională.
Ok. Dar eu am intrebat ce crezi tu, nu ce cred altii, Propria ta opinie
Si ce daca ii rocker din ala care da din cap mult? ce legatura are cu dumnezeu? esti stupid. sa raspund la intrebare, probabil exista ceva, nu am dovezi sa cred in asa fel sa raspund cu da.
Si cine in afara de o carte o dovedeste? cine l-a vazut in afara de martori aia care probabil erau betii cand au spus-o?
Nu incerc sa te conving de ceva anume, tiam dar video-urile alea ca remarca de dialog :!
Si tu esti rocker care da din cap? Mai glumim si noi...heheh.
Poate nu tea interesat daca exista sau nu...nu tea interesat sa cauti adevarul!
Oricum daca te gandesti sa dai un search sa vezi daca exista te pot ajuta!
Toate cele bune!
SergiuMD întreabă: