anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? Credeti ca El exista? Raspundeti DOAR cu da sau nu. Sunt curioasa ce domina pe TPU. happy

94 răspunsuri:
| raluca0306 a răspuns:

Da.

| alylory4506 a răspuns:

Da

| AceAl3 a răspuns:

Nu stiu exact daca e dumnezeu dar oricum e ceva acolo sus ce le controleaza pe toate

| beaa a răspuns:

Da

| MariusDaniel a răspuns:

Sigur ca exista! Da Da Da!

| ZvT a răspuns:

A crede e una, a fi sigur e alta.

| cacealma a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZvT):

Sunt de acord, dar cum poti fi tu sigur ca exista? Eu te intreb despre ce crezi, ce iti spune tie ratiunea, inima, sufletul, logica, nu despre ce ai vazut si esti convins ca exista.

| MortemAeternum a răspuns:

Dupa cum vezi crestinii ipocriti sunt majoritari pe TPU.
Raspunsul la intrebarea ta este nu.

| apolliony a răspuns:

Nu, lol

| coco1 a răspuns (pentru MarianAsh):

Da

| eXtrike a răspuns (pentru xXdoareuXx):

De fapt is incercarile vieti, de aia tu ajungi in Rai sau Iad, la rau o sa te duci la biserica, dar cand iti este bine nici macar nu'ti amintesti de Dumnezeu, tii se pare corect?

| xXdoareuXx a răspuns (pentru eXtrike):

Nu...dar batranii de astazi care se duc la biserica saptamanal si dau bani la popi si etc. Tu crezi ca asa erau si cand erau tineri? Asa o sa fim sa fim si noi.Acum la tinerete ne petrecem viata ca o viata avem si noi si la batranete o sa fim ca ei.Adica in fiecare duminica la biserica in zilele de sarbatoare etc.Pun pariu ca asa o sa se intample.Si acum serios vorbind preotii din ziua de azi umbla numai dupa bani rareori mai gasesti unu care sa merite cu adevarat sa fie numit preot.Zi daca nu am dreptate

| ZvT a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu fac o afirmaţie decât dacă sunt sigur. Au existat şi există filozofi şi savanţi mult mai inteligenţi decât noi şi nu înghit prostiile astea. Vine cretinul cu două clase şi îl contrazice pe Einstain, este evidentă explicaţia logică şi raţională.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ZvT):

Ok. Dar eu am intrebat ce crezi tu, nu ce cred altii, Propria ta opinie

| lilisuka99 a răspuns:

Da

| alex4410 a răspuns:

Bineinteles! Fara El nu am mai avea nicio putere!

| andreisoci a răspuns:

Da

| CreaTzZa_9241 a răspuns:

Da

| lapusea a răspuns:

Da!

| Sclipiciii a răspuns:

Da!Normal!

| alealy a răspuns (pentru Allrc24):

Eu da. cred

| Mitsuri10 a răspuns:

Desigur.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndyStyleFrizerie):

Si ce daca ii rocker din ala care da din cap mult? ce legatura are cu dumnezeu? laughing esti stupid. sa raspund la intrebare, probabil exista ceva, nu am dovezi sa cred in asa fel sa raspund cu da.

| Bhaa a răspuns:

Da,normal

| alexandra2859 a răspuns (pentru Wechangetheworld):

Si cine in afara de o carte o dovedeste? cine l-a vazut in afara de martori aia care probabil erau betii cand au spus-o?

| alexandra2859 a răspuns:

Nu.

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Nu incerc sa te conving de ceva anume, tiam dar video-urile alea ca remarca de dialog :!

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu esti rocker care da din cap? laughing Mai glumim si noi...heheh.
Poate nu tea interesat daca exista sau nu...nu tea interesat sa cauti adevarul!

Oricum daca te gandesti sa dai un search sa vezi daca exista te pot ajuta!

Toate cele bune!

| Dima11 a răspuns:

De sigur ca DA!