anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? Credeti ca El exista? Raspundeti DOAR cu da sau nu. Sunt curioasa ce domina pe TPU. happy

66 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Da! Cred.

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Tu esti roker de ala de da din cap mult? de asta nu crezi?

| PreaSfintitu a răspuns (pentru AndyStyleFrizerie):

Ce bine m-am simtit cand ti-am dat stupid la ambele raspunsuri.

| Allrc24 a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Asa e e frumos sentimentu cand iti dau stupid... ateule

| PreaSfintitu a răspuns (pentru Allrc24):

Care e faza cu "ateule" eu nu i-am dat stupid ca e crestin, i-am dat stupid pe ce a spus

Hahahahahahahhaha rolling on the floor

De ce imi tot raspunzi cu video-uri care oricum nu o sa ma uit la ele?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru AndyStyleFrizerie):

Si tu crezi ca doar rockerii pot fi atei sau satanisti?

| alealy a răspuns (pentru Allrc24):

Eu da. cred

| anonim_4396 explică (pentru AndyStyleFrizerie):

Si ce daca ii rocker din ala care da din cap mult? ce legatura are cu dumnezeu? laughing esti stupid. sa raspund la intrebare, probabil exista ceva, nu am dovezi sa cred in asa fel sa raspund cu da.

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Nu incerc sa te conving de ceva anume, tiam dar video-urile alea ca remarca de dialog :!

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru anonim_4396):

Si tu esti rocker care da din cap? laughing Mai glumim si noi...heheh.
Poate nu tea interesat daca exista sau nu...nu tea interesat sa cauti adevarul!

Oricum daca te gandesti sa dai un search sa vezi daca exista te pot ajuta!

Toate cele bune!

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Da

| Allrc24 a răspuns:

Da

| Bia_8599 a răspuns:

Daaaaaa

| Woodenpints91 a răspuns:

Două

| MortemAeternum a răspuns:

Dupa cum vezi crestinii ipocriti sunt majoritari pe TPU.
Raspunsul la intrebarea ta este nu.

| monstrulet a răspuns:

Sau.

| hate1t4ll a răspuns:

In cel religios nu, dar tind sa cred ca exista o entitate superioara ("zeul" poate fi chiar universul).

| Wehrmacht a răspuns:

Nu.

Si ala are dreptate.Prostia domina.

Sunt multi care cred dar fac exact ce nu le spune dz sa faca.

| shadovv a răspuns:

Ilogic sa ti raspund. Inutil de asemenea.

| morningstar a răspuns:

Da

| Holocaust a răspuns:

Nu chiar.

| PreaSfintitu a răspuns:

Nu

| ZvT a răspuns:

A crede e una, a fi sigur e alta.

| anonim_4396 explică (pentru ZvT):

Sunt de acord, dar cum poti fi tu sigur ca exista? Eu te intreb despre ce crezi, ce iti spune tie ratiunea, inima, sufletul, logica, nu despre ce ai vazut si esti convins ca exista.

| ZvT a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu fac o afirmaţie decât dacă sunt sigur. Au existat şi există filozofi şi savanţi mult mai inteligenţi decât noi şi nu înghit prostiile astea. Vine cretinul cu două clase şi îl contrazice pe Einstain, este evidentă explicaţia logică şi raţională.

| anonim_4396 explică (pentru ZvT):

Ok. Dar eu am intrebat ce crezi tu, nu ce cred altii, Propria ta opinie

| GusWaters a răspuns:

Dumnezeu nu exista, decat pe plan ideologic si fantasmagoric.Nu.

| sinx a răspuns:

Nu

| alexandra2859 a răspuns:

Nu.

| beaa a răspuns:

Da

| AndraNicoleta a răspuns:

Nu stiu daca il cheama Dumnezeu, daca arata asa cum mi-l imaginez eu sau daca are istoria religioasa pe care noi o cunoastem, dar ceva acolo sus exista!

| Aluiin a răspuns:

Nu

| Sunnyツ a răspuns:

Da

| MioaraParalescu a răspuns:

Da

| xXdoareuXx a răspuns:

Nu stiu ce sa zic:| adica frate daca ar exista nu am avea atatea necazuri, nu ar exista atatea catastrofe, sau sunt doar niste semne prin care ne arata ca el exista. in univers nu cred ca exista, in rai, e doar scris in Biblie...bine poate e o carte SFANTA, dar de unde stim noi ca e adevarat ce s-a intamplat acum cate mii si mii de ani? nici oamneii de stiinta nmu pot zice ceva. pe acest site s-a demonstrat ca el exista. dar cine stie, sti cum se zice:"Curiozitatea a omorat pisica!".mai bine sa lasam lucrurile asa cum sunt.http://www.lovendal.net/......-dumnezeu/

| benny151 a răspuns (pentru xXdoareuXx):

Buna ...nu sunt de acord cu tine.
Dumnezeu chiar exista in lume chiar daca noi nu ne dam seama.El ne vrea mereu binele, dar trebuie si noi sa credem cu adevarat in El.Din aceasta cauza multi nu cred ca exista Dumnezeu, pentru ca ei nu au o relatie cu Tatal Ceresc...si apropo dc nu crezi ca BIBLIA ar spune adevarul? mai documenteaza-te si ai sa afli ca multe din importantele evenimente ale istoriei sunt trecute in Biblie cu foarte mult timp inainte ca acestea sa se intample, doar ca nimeni nu a crezut pana nu a vazut. Deci cred ca ar trebuie sa studiezi mai mult si o sa afli ca Dumnezeu exista si ca tot ce ne-a transmis prin Profetii sa-i in Biblie este adevarat.

| anonim_4396 explică (pentru xXdoareuXx):

Tu crezi un porvcarile alea

| xXdoareuXx a răspuns (pentru benny151):

Da asa-i dar sunt multe secrete ascunse in Biblie pe care oamenii incearca si acum sa le descopere.multe lucruri care s-au intamplat percum atentate.razboaie sau cehstii de genu sunt "ascunse" in ea.doar ca din cate am auzit au fost descoperite acum ceva timp...adica si Romania era trecuta in Biblie(adica nu era scrisa acolo simplu si la obiect...numele tarii era ascuns printre litere)nah nimeni nu stie cu adevarat TOATE secretele acestei CARTI SFINTE

| eXtrike a răspuns (pentru xXdoareuXx):

De fapt is incercarile vieti, de aia tu ajungi in Rai sau Iad, la rau o sa te duci la biserica, dar cand iti este bine nici macar nu'ti amintesti de Dumnezeu, tii se pare corect?

| xXdoareuXx a răspuns (pentru eXtrike):

Nu...dar batranii de astazi care se duc la biserica saptamanal si dau bani la popi si etc. Tu crezi ca asa erau si cand erau tineri? Asa o sa fim sa fim si noi.Acum la tinerete ne petrecem viata ca o viata avem si noi si la batranete o sa fim ca ei.Adica in fiecare duminica la biserica in zilele de sarbatoare etc.Pun pariu ca asa o sa se intample.Si acum serios vorbind preotii din ziua de azi umbla numai dupa bani rareori mai gasesti unu care sa merite cu adevarat sa fie numit preot.Zi daca nu am dreptate

| cristeasofia a răspuns:

Da

| Robert23 a răspuns:

Cu siguranta DA!

| MadalinGheorghe a răspuns:

Da. Cred ca exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata lumea crede dar nimeni nu face ce scrie in biblie ce ironie, eu nu cred pana nu voi vedea cu ochii mei o finta supranaturala precum este dumnezeu, crestini aduc mereu argumentele lipsite de logica, ratiune, sens am aflat pe TPU ca trebuie sa crezi in absolut orice care nu ofera dovezi chiar ma intreb oare acele persoane au terminat gradinita? daca esti rational si nu te amagesti cu viata de apoi si tot felul de basme esti ateu inca ceva poti fi bun si rau si cu religie se poate citit evul mediu ce a facut religia cat a fost la putere in europa sau in lume bye

| AndyStyleFrizerie a răspuns (pentru anonim_4396):

Raymusic, Crezi ca exista cel rau, SATANA"? Daca ramai singur intr-un cimitir noaptea iti este frica?
Asa cum exista cel rau, asa exista si cel bun!

| anonim_4396 explică (pentru AndyStyleFrizerie):

As sta o noapte in cimitir singur sincer pentru ca morti raman morti vesnic

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Este intr-un fel bine sa vezi ce vrei tu sa vezi! Dar ti-ai pus intrebarea ce atitudine iei dupa ceea ce vei vedea? Este dispus sa crezi in Dumnezeu si sa inplinesti poruncile Lui?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt dispus sa urmez poruncile unui zeu