anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in Dumnezeu? da, nu si de ce?
Ati avut experiente care sa va faca sa credeti sau cv de genu?

Thx happy

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dumnezeu a fost întotdeauna expresia necunoașterii umane. Când oamenii nu știau ce e trăznetul, au spus că Zeus sau Thor (dependent de geografie) provoacă trăznetele. Când nu știam că cerul nu e solid, credeam că cerul e „o tărie". Până să știm cum apar cutremurele (plăcile tectonice) credeam că zeii sunt furioși. Acum, Dumnezeu a ajuns să fie pus cel mult la originea universului pentru că nu știm exact ce a fost înainte de formarea universului, dar dacă istoria e un indicator, vor fi tot mai mici golurile în care va fi loc pentru Dumnezeu.

| rusel a răspuns:

DA cred in El!
dar credinta fara fapte e moarta.
daca crezi in el trebuie sa-i arati prin intermediul Bibliei, in ea scrie despre el si despre lucrurile care le-a facut si le va face in Continuare, si in Isus cred la fel ca in Dumnezeu! si de ce? pentru ca Dumnezeu L-a dat pe unic Fiu al sau pentru noi ca Jertfa. a iubit Dumnezeu lumea incat l-a dat pe unic-nascut fiu al sau sa manifestam credinta in El! Dumnezeu e unic si ATOTPUTERNIC, simt ca viata mea fara binecuvantarile lui si grija lui de mine nu are nici un rost, am Doar un Tatal Ceresc si am teama sfanta de el!

| OOOLEOOO a răspuns (pentru Vibrations):

Cineva ce a inteles rostul intrebarilor mele...

Viata poate fii privita intr-un mod mai simplu decat cel al intrebarilor.

| enormusfallus a răspuns:

Eu cred ca suntem doar niste animaletongue e adevarat cu ratiune, iar religia e doar o mare minciuna facuta sa ne manipuleze, pace!

| OOOLEOOO a răspuns (pentru i86e2):

Si noi de ce trebuie sa ne traim viata asa de complicat precum este universul?

| Wøodenpints a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Tu chiar ai comparat universul cu un telefon? straight face
Îmi place logica ta, doar că eu nu prea o văd.

| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns (pentru Vibrations):

Adevarat ca exista probleme,lipsuri, neincredere, tot ce se petrece in jurul tau, poti ajunge sa nu ma icrezi in nimeni si in nimic, poti nici in tine sa nu ai incredere.Tot ce trebuie sa faci e sa recapeti ceea ce poate ai avut foarte putin, si anume credinta.Credinta este demonstrarea evidenta a realitatilor care se vad. Evrei 11:1.Studiind Biblia, ne vom apropia de Creatorul nostru cel care ne va proteja si va avea grija de noi. Apropiati-va de Dumnezeu si el se va apropia de voi. Iacov:4:8.Gandeste-te la un fiu care locuieste in casa cu tatal sau. Daca fiul se razvrateste si pleaca de acasa, duce o viata fara sa tina contactul cu parintii lui el ajunge sa aiba probleme mari sa nu stie sa se descurce singur.La fel noi oamenii,trebuie sa il cunoastem pe Dumnezeu, sa ne apropiem de el iar el ne va ocroti. Dumnezeu stie ce se intampla, problemele cu care ne confruntam insa fiind prieteni cu el, si tinand cont de ceea ce spune prin intermediul scripturilor noi ne imbunatatim viata, si chiar de se intampla ceva lasi totul in seama lui Dumnezeu.Rautatea nu va mai fi nici moartea, nici durerea nici palnsul nici boala, nici cel rau dupa cum urmeaza citatele din BibliesadPsalmul 37:10, 11) Încă puţin şi cel rău nu va mai fi, te vei uita la locul unde era şi nu va mai fi. 11 Dar cei smeriţi vor stăpâni pământul şi îşi vor găsi desfătarea în belşug de pace.
(Revelaţia 21:3, 4) Atunci am auzit un glas puternic de la tron care zicea: „Iată! Cortul lui Dumnezeu este cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi popoarele sale. Şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. 4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moartea nu va mai fi. Nici jale, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi. Lucrurile de odinioară au trecut".
Mai sunt multe lucruri pe care trebuie sa le sti dar asta doar cu acordul tau, depinde de ce iti doresti cu adevarat.

| Panda000 a răspuns:

Nu exista Dumnezeu, cu ce v-a ajutat El sa credeti in El laughing.De ce? Pentru ca nu m-a ajutat cu nimic in viata si nici nu o sa ma ajute. Daca nu cred nu ma poate rani cu nimic...

| Toluk19 a răspuns (pentru alecsandrabubz09):

Tu nici nu l-ai cautat si nici nu vrei sa-l cauti.
Ceva miraculos se intimpla in clipa mortii!
Preotul mi-a povestit clipa mortii mamei sale, mama lui in clipa mortii vedea pe parintii ei in fata, numai ea ii vedea dar cei care statea pe linga ea nu vedeau nimic, spunea > Uitati o venit mama si tata < dar parintii ei erau mortii de 25 de ani in urma!
Bunelul meu in clipa mortii vedea o fetita cu ochii albastri era foarte frumosa numai el o vedea, spunea tot ce vede si ce se intimpla noi eram speriati, bunelul statea pe pat si deodata s-a intors privirea la un perete si a spus > Uitati ati vazut cum a intrat pe usa? (dar acolo era perete ) multea imi spunea si a vazut fata vo 2 saptamini si apoi a murit!
Sora nanei mele in clipa mortii vedea o figura ca om negru si inalt si nu putea sai vada fata!
Stiu mai multe intimplari de acestea!

| Katerrine a răspuns:

Sincer, eu nu mai stiu ce sa cred.
dar am avut, ca sa zic asa, o mica experinenta... prin ianuarie, a venit la mine un copil sarac, si i-am dat niste bani. Peste cateva saptamani, am castigat un Samsung galaxy s2 - si m-am gandit instant la ceea ce se zice: "ce dai primesti inapoi inzecit" - deci poate ca asa a fost. Uneori cred, alteori nu cred... Depindehappy