| BrokenArrow a întrebat:

Credeti in reincarnare? Argumentati.

58 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Este o varianta in ceea ce priveste viata dupa moarte insa nu o consider posibila.

evenso
| evenso a răspuns:

Nu cred, nu cred in general in lucruri paranormale.

| EmaS a răspuns:

Nu, pentru ca fiecare om se naste o singura data si moare dupa care vine judecata.

| Budincăă a răspuns:

Prefer sa cred. Cum explicati deja vu-urile?

| Cristiano007 a răspuns:

Nu. Fiindca nu este scris nicaieri ca s-ar putea ca un om sa se reincarneze. FUNDA?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Budincăă):

Deja-vu e mai mult ceva care ai uitat si ti-ai readus aminte...

| Mokaxoxo a răspuns:

Nu prea...

| Budincăă a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Da,ceva ce ai uitat dintr-o viata anterioara. Zic eu.

| unul1 a răspuns:

Foarte posibil e sa te reincarnezi dupa moartea fizica. Argumente si contra argumente le poti gasi ici colo pe internet. Eu in ultimul timp m-am obisnuit cu idea ca de-oi muri m-or pune in groapa si la cap mi-or pune piatra. Eu tot la fel o sa-mi duc viata indiferent daca o sa fie iad sau rai, reincarnare sau o sa ma manance viermii.

| lilith666 a răspuns:

In romanul Adam si Eva de liviu rebreanu ne descrie viata unui cuplu trecut prin 7 vieti pana la perfectiune.eu cred ca nu exista rai si iad ca noi am fost, suntem, si vom fi legati de pamant.astfel se explica deja-vu-ul.Sunt persoane sau locuri unde crezi ca leai mai vazut o data dar uitate in timp. bunica mea nu a putut trai normal pentru ca avea cosmaruri chiar si cu ochii deschisi, si tremura zicand:o sa scap de aici...o sa scap de aici....crede care vrea eu stiu ca e adevarat.

| BrokenArrow explică (pentru evenso):

Defineste paranormalul. Ceva care e in afara ariei noastre de cunostinte, de intelegere? Ne bazam pe experienta, pe cele auzite si vazute cand numim un lucru ca fiind "paranormal". Doar pentru ca nu intelegem un lucru nemaivazut nu inseamna ca e paranormal.

| BrokenArrow explică (pentru Budincăă):

Nu neaparat.

| Budincăă a răspuns (pentru BrokenArrow):

Parerea mea. Am pus si eu aceeasi intrebare acum ceva timp, poate poti gasi ceva interesant in raspunsurile primite de mine. Mie mi-au fost de ajutor raspunsurile unora.

evenso
| evenso a răspuns (pentru BrokenArrow):

Paranormalul sunt fenomene care ies din sfera normalului.
Exista vreo dovada a reincarnarii ori a fantomelor?

| BrokenArrow explică (pentru evenso):

Nu. Dar nu exista nici o dovada care sa ateste ca nu exista.

evenso
| evenso a răspuns (pentru BrokenArrow):

In acest caz atunci fiecare decide daca crede in ea sau nu.

| RAY a răspuns:

Categoric NU, nu cred ca exista ceva dupa moarte, doar o singura data traim restul sunt fantezi imaginate de mintea omului, inca nimeni nu a venit de dincolo sa spuna daca exista ceva, si asa zis mortii clinice=come=halucinati provocate de medicamente

| RAY a răspuns (pentru evenso):

Trebuie sa exista dovada ca exista nu ca nu exista

| morningstar a răspuns (pentru Budincăă):

Ti se pare suficient sa aduci ca agument doar deja vu-uri? Mai ai si alte argumente?

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Sa te judece.

evenso
| evenso a răspuns (pentru RAY):

Si de ce mie imi spui asta?
Nu eu sustin ca ar exista reincarnare.
Eu am spus ca nu cred in asta.

| RAY a răspuns (pentru BrokenArrow):

Trebuie sa exista dovada ca exista nu ca nu exista,

| RAY a răspuns (pentru evenso):

Scuze am gresit persoana

| Budincăă a răspuns (pentru morningstar):

Eu nu am spus ca exista. Am spus ca asta imi place mie sa cred, probabil din cauza fricii. Dar daca tot ceri mai multe argumente. Sunt unele cazuri care spun ca exista copii ce sustin ca intr-o viata anterioara au murit dintr-o cauza anume, au spus cum se numeau si unde traiau. Normal ca nu prea cred asa ceva, dar cred ca daca as cauta mai mult, as gasi ceva mai multe argumente solide. Cum am spus, parerea mea.

evenso
| evenso a răspuns (pentru RAY):

Ok, nici o problema.

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Eu am primit iertarea, voi trece din moarte la viata! happy

| BrokenArrow explică (pentru RAY):

Oh yeah? Why?

| RAY a răspuns (pentru BrokenArrow):

Pentru ca nu are logica, cum sa dovedesti ca nu exista alba ca zapada, in logica trebuie dovedite afirmatile nu infirmatile, dupa logica ta tot ce nu-i dovedit ca nu exista, exista de fapt

| Hombre a răspuns (pentru BrokenArrow):

Cum vine asta, o dovada a existentei inexistentei?

Întrebări similare