| Adelaide a întrebat:

Credeti in vraji? vrajitorii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca exista.mai cred ca nu e voie sa fie practicate.si mai stiu ce urmarile celor ce se ocupa cu asa ceva.

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Iti recomand sa citesti cartea,, De la magie neagra la Hristos,, de Doreen Irvine.Am citit aceasta carte.Este o realitate. Exista Dumnezeu,exista satan.Ea a fost aleasa regina vrajitoarelor, dar apoi L-a intalnit pe Domnul Isus care a eliberat-o de puterea celui rau, si a primit mantuirea in dar.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu

| Allrc24 a răspuns:

Vrajile sunt facute de satanisti pentru a risipi puterea Duhului Sfant.sunt simple naluciri nimic nu e real...toti cei care fac vraji sau se duc la vrajitori se fac de buna voie sclavi ai celui rau si se vor pierde in adancurile iaduluistraight face cand ai o prb trebuie sa apelezi la Dumnezeu.ATAThappy

Răspuns utilizator avertizat
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da eu cred in mama două omida!

| JajaAliensHere a răspuns:

Da, am simtit pe pielea mea efectul lor. :\ Pe bune. xD

| ionutzul31 a răspuns:

Hmm...depinde ce fel de vraji sunt si cine le face...in alea ale tigancilor nu cred nici sa ma bati laughing

| Tlbi a răspuns:

Depinde de cine sunt facute vrajile/vrajitoriile. Eu unul cred, orice e posibil in lumea asta.

| 1fluturas a răspuns:

Bineinteleshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrajeli cica ala care nu crede nul afecteaza doar ala care crede care e spalat pe creier de tiganii ciorile astea mint frumos eu l-as arde pe toate

Întrebări similare