| Adelaide a întrebat:

Credeti in vraji? vrajitorii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca exista.mai cred ca nu e voie sa fie practicate.si mai stiu ce urmarile celor ce se ocupa cu asa ceva.

15 răspunsuri:
| Tlbi a răspuns:

Depinde de cine sunt facute vrajile/vrajitoriile. Eu unul cred, orice e posibil in lumea asta.

| 1fluturas a răspuns:

Bineinteleshappy

| JajaAliensHere a răspuns:

Da, am simtit pe pielea mea efectul lor. :\ Pe bune. xD

| EmaS a răspuns:

Iti recomand sa citesti cartea,, De la magie neagra la Hristos,, de Doreen Irvine.Am citit aceasta carte.Este o realitate. Exista Dumnezeu,exista satan.Ea a fost aleasa regina vrajitoarelor, dar apoi L-a intalnit pe Domnul Isus care a eliberat-o de puterea celui rau, si a primit mantuirea in dar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrajeli cica ala care nu crede nul afecteaza doar ala care crede care e spalat pe creier de tiganii ciorile astea mint frumos eu l-as arde pe toate

Răspuns utilizator avertizat
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Nu

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da eu cred in mama două omida!

| EmaS a răspuns (pentru SaintOcea):

Dupa ce mori nu mai poti sa faci nimic.Ori mergi in rai cu Dumnezeu si nu mai faci vraji,ori in iad, dar acolo vei fi chinuit in foc, deci nu vei mai putea face nimic.Acum poti sa faci ceva ca sa nu ajungi in iad.Sa te intorci la Dumnezeu.

| ionutzul31 a răspuns:

Hmm...depinde ce fel de vraji sunt si cine le face...in alea ale tigancilor nu cred nici sa ma bati laughing

| EmaS a răspuns (pentru SaintOcea):

Groaza iadului nu poate fi descrisă. Acolo este întuneric adânc, scrâşnetul dinţilor, viermele neadormit, lanţuri încătuşate, foc nestins, suferinţă, întristare şi flăcări care provoacă durere crâncenă, după cum citim în parabola bogatului şi a săracului Lazăr. Vor plânge, dar nimănui nu-i va fi milă de ei. Vor jeli, dar nimeni nu va căuta să ii împace. Vor suspina, dar nimeni nu le va da atenţie. Vor privi în jur cu nelinişte, dar de nicăieri nu vor afla mângâiere. În ce stare mai mizerabilă şi mai vrednică de milă ar putea să se afle sufletele?

| Allrc24 a răspuns:

Vrajile sunt facute de satanisti pentru a risipi puterea Duhului Sfant.sunt simple naluciri nimic nu e real...toti cei care fac vraji sau se duc la vrajitori se fac de buna voie sclavi ai celui rau si se vor pierde in adancurile iaduluistraight face cand ai o prb trebuie sa apelezi la Dumnezeu.ATAThappy

Întrebări similare