| DuddăBântuită a întrebat:

Crestin ori ateu? De ce?

93 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateu iubesc viata

| sinx a răspuns (pentru magura1):

Adica esti un fel de ateu. Pai decat sa crezi de frica, mai bine nu crezi. Cred ca de fapt asa gandesc majoritatea celor bisericosi... mai bine sa ma prefac ca sunt crestin, ca daca intr-adevar exista atunci e nasol.

PS: Ateu convins

| lifeForJesus a răspuns (pentru AliceThai):

Răspuns greșit!
"Isus a spus: Cine nu este cu Mine este împotriva Mea"
Think About This!

| magura1 a răspuns (pentru sinx):

Eu nu am zis sa fi crestin asa doar ca zici sau sa fi de frica ca inseamna ca nu esti dar nu ai nimic de pierdut daca il cauti pe Dumnezeu si sunt sigura ca daca Il vei cauta ai sa-L gasesti(crede-ma!)

| magura1 a răspuns (pentru Paulla):

Pentru tine realitatea dura e ca iti traiesti viata cum vrei pe pamant si minciunile dulci nu esti crestin o sa ajung in iad?

| magura1 a răspuns:

Pentru toti cei care cred ca a fi ateu inseamna libertate si sa fi crestin inseamna sa fi fara libertate ESTE O MARE MINCIUNA! Dumnezeu ne da libertate ne da la alegere ce sa facem cu viata noastra si daca alegi sa fi ateu devi legat de pacat pe ccand daca esti crestin esti liber in a fi bun in a gandi in a alege in a avea o educatie s.a.m.d.

| Paulla a răspuns (pentru magura1):

Nu. Minciuna dulce e că cineva va fi acolo mereu să te ajute, că viaţa e infinită iar realitate dură e că eşti pe cont propriu iar viaţa nu e infinită.
O miniciună e o minciună, chiar dacă toată lumea o crede. Adevărul e adevărul chiar dacă nimeni nu crede.

| AliceThai a răspuns (pentru lifeForJesus):

Exact ceea ce spuneam... radical

| magura1 a răspuns (pentru lolosaurus):

Nu trebuie sa te chinui sa nu ajungi in iad, sa nu-L superi etc. pentru ca daca ai o viata cu Dumnezeu nu trebuie sa te chinui pentru ca a fi crestin inseamna o noua viata mai buna mai fericita nu inseamna inchisoare sau ce mai credeti voi ateii

| magura1 a răspuns (pentru Paulla):

Cu sinceritate imi pare rau pentru tine ca, crezi ca Dumnezeu e o minciuna! Sti se zice ca timpu' va dezvalui totul dar sepr ca pentru toti cei ce cred ca tine sa nu fie prea tarziu.

Eu cred ca vorbesti in necunostinta de cauza(nu stiu la ce ritualuri te referi).Ar trebui sa te informezi mai mult cu lucruri reale!

Rugaciunile, inchinatul, mersul la biserica, slujbele NU nu sunt ritualuri cum nici pentru tine mersul in cluburi/discoteca nu e un ritual asa e si pentru crestini rugaciunea(este atunci cand vorbim cu Dumnezeu ceea cetrebuie si este placut,nu ritual),mersul la Biserica(in Biserica se unesc,se roaga, canta, se BUCURA in Domnul crestinii e cum te duci intr-un loc relaxant asa merg si cei ce cred in Dumnezeu la Biserica) NU SUNT RITUALURI e un mod de viata mai bun unul real! Cum iti spuneam ca sa poti vorbi despre un subiect cred ca trebuie sa te informezi ceva mai mult pentru ca tu nu esti in cunostina de cauza din cate am vazut in comentarile tale.

NU SUNT ritualuri ce nu intelegi ca este o viata, un mod de-a trai.Ritualul este ceva care il faci mereu la fel ca sa fie facut (obiceiuri).

Eu ti-am zis ca nue sti informat si chiar nu esti de aceea nu intelegi ca un crestin nu are ritualuri acu ca tu poate referi la o anumita religie e problema ta.Da stiu ca sun anumite religii in care se fac ot feluri de ritualuri dar cum ti-am mai zis pentru ca nu esti informat nu ai de unde sa stii ce inseamna un adevarat copil Al Lui Dumnezeu.

Da m-am uitat si ti-am explicat ca desi sunt crestina si cred in Dumnezeu nu am ritualuri poate pentru tine mersul la Biserica e un ritual pentru mine nu este ti-am mai zis eu merg la Biserica sa ma bucur, sa cant, sa ma rog etc.

| Paulla a răspuns (pentru magura1):

Şi mie îmi pare rău pentru limba română. E maltratată de către tine.

1)deja am deviat prea mult de la subiectul initial.Eu cred cu adevarat ca EXISTA DUMNEZEU si pot spune asta pentru ca Il vad in viata mea.
2) Rânduială după care decurge o slujbă religioasă. După ~ ortodox. 2) (la naștere, la căsătorie, la înmormântare etc.) Ceremonial desfășurat conform unor reguli tradiționale. Este luat dupa dex. Aici spune clar ca ritualul este ceva ce repeti acelasi lucru la anumite evnimente(casatorie.inmormantare,etc)mersul la Biserica,ca te rogi, ca, canti nu sunt ritualuri. Sper ca de data asta intelegi ce este ritualul.

Întrebări similare