| DuddăBântuită a întrebat:

Crestin ori ateu? De ce?

93 răspunsuri:
| magura1 a răspuns (pentru Paulla):

Mda. am facut cateva greseli pentru. ca am probleme cu tastatura si eram grabita...Iar tu ai sarit repede la cea mai mica greseala...ce pot sa zic.Si nu cred ca maltratez limba romana happy

Răspuns utilizator avertizat
| Paulla a răspuns (pentru magura1):

'tastature e de vină' e o scuză veche. Mă rog, cine sunt eu să zic că tu maltratezi limba română? Ah, stai, e o ţară liberă, iar după opinia mea asta faci.

| magura1 a răspuns (pentru lolosaurus):

1)Eu nu merg la Biserica dupa o regula tu asta nu intelegi si nu ma rog la anumite ore ca sa zici ca ritual.Ma duc la Biserica cand vreau, ma rog cand vreau... deci nu este ritual!
2)'' Il vezi? Fa-i o poza si arata-ne si noua.''Acum chiar iti bati joc.Pe Dumnezeu il poti vedea si tu. Uita-te pe geam si ai sa vezi cerul,Soarele, copacii, si te asigur eu ca nu omul le-a creeat.

Da e o tara libera cu o limita daca ai facut cultura civica la scoala ai sti. Poti sa-ti expui opinia, dar fara a incalca drepturile altei persoane.De exemplu tu ma jignesti si imi incalci dreptul la demnitate.Eu ti-am zis am probleme ca tastatura acu ca nu ma crezi e problema ta.

| Paulla a răspuns (pentru magura1):

Dar nu te jignesc. A spune cuiva că nu ştie limba română(adică că-i agramat) nu este o jignire. Dacă-i spui cuiva că e afon e jignire?
Era o jignire dacă de exemplu îţi spuneam că eşti idioată.

1)Tu nu intelegi ca mersul la Biserica nu e o regula tu de ce zici ca e daca eu iti zic ca nue si stiu pentru ca eu ma duc la Biserica CA VREAU!
2)Cerul,Soarele,Copacii sunt create de Dumnezeu nu am zis ca sunt Dumnezeu dar m-am gandit ca ti-ai dat seama din ce-am scris.Si te-am rugat sa nu mai faci glume proaste cu facutul pozelor deja e o mare nesimtire.Il vad pe Dumnezeu prin minunile care le vad in viata mea, in jurul meu.

Dar eu stiu limba romana si asta iti poate afirma si notele mele de 9 si 10 la limba romana...

E problema ta ca nu crezi in Dumnezeu si ai sa vezi ca, cu timpu poate din fericire ai sa iti dai seama ca Dumnezeu exista si app multi oameni de stiinta dupa ceva timp de cercetare au sups ca exista o fiinta superioara oamenilor, o divinitate.O dovata a existentei Lui Dumnezeu este si Biblia.

Imi pare rau pentru tine ca, crezi ca Biblia nu este reala si ca nu crezi in Cel care te-a creat(si sa nu vi cu arg acela ca mama ta te-a facut etc. sa te gandesti si cine a facut primul om si cine a creeat omenirea).

Stai calm pot face diferenta intr-o poveste inventata si realitatea si app nu cred in Harry Potter asa pentru cunostintele tale generale.

Dumnezeu e adevarat ca doar El a creeat Pamantul,oamenii,animalele,ziua-noaptea,plantele, etc., iar Harry Potter e un personaj dintr-o poveste inventata(deci neadevarat). Este o diferenta FOAAARTEE MAAARE intre Dumnezeu si un personaj happy

Dumnezeu este FOARTE REAL nu e un personaj din o poveste!
Intrebari:Cum a aparut pamantul? cine l-a facut? cine a fost primul om? cine a facut omul? cum a aparut omenirea? (Nu ti-ai pus niciodata aceste intrebari?) As vrea sa imi raspunzi la intrebari pentru ca tu ai zis ca te crezi in propia persoana nu crezi in Dumnezeu cum ar spune altii te bazezi doar pe stiinta si as vrea tare mult sa imi raspunzi la intrebari.

Eu te-am intrebat pe tine pentru, ca eu stiu raspunurile asa ca...Si app la fizica si la biologie nu se invata nimic legat de Dumnezeu se invata materia respectiva, deci, poate imi raspunzi la intrebari.Si la religie se invata despre intrebarile puse de mine asa ca...

Rectific la fizica la biologie nu se invata despre Dumnezeu ca nu este in programa asa ca...asta o data.Cum ti-am mai spus oamenii de stiinta, ei au recunoscut ca exista Dumnezeu.Si la materile de mai sus nu se invata despre Dumnezeu pentru ca da se invata doar ce este vazut fizic si poate fi explicat prin stiina.La religie NU se invata povesti dar probabil ca tu necrezand si necautand adevarul crezi ca sunt Doar niste inventi(FOARTE GRESIT)

Zimi si mie ca sa aud si eu raspunsurie.

Majoritatea au recunoscut ca exista O Forta Superioara Omenirii si a tot ce stiu ei si din aceasta majoritate multi sunt crestini convinsi.

Nu stiu de unde ai luat ce ai gasit tu dar eu cred ca nu e adevarat pentru ca eu am gasit acum un an pe un site de stiinta nu roman international pe care spunea ce ti-am spus eu mai sus si apoi in urmatoarea zi am vazut un documentar despre acelasi subiect spunea acelasi lucru, ca majoritatea oamenilor de stiinta gasesc ca si raspuns la FOARTE multe intrebari raspunsurile spuse de crestini si acestia ajung sa creada in Dumnezeu.

Tu ai copiat doar ce ti-a covenit dar daca citesti mai sus intelegi altfel si daca citesti mai jos iti dai seama ca nu doar 7% cred in Dumnezeu si cred ca articolul a fost scris cu mai mult timp de un an cand am citit eu pe acel sait ca majoritatea oamenilor de siinta de intorc la Dumnezeu si-L recunosc.

Întrebări similare